İncirliova Belediyesi Doğa Yürüyüşlerine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

İncirliova Belediyesi Doğa Yürüyüşlerine Ev Sahipliği Yaptı

İncirliova Belediyesi Doğa Yürüyüşlerine Ev Sahipliği Yaptı

İzmir Gaziemir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Grubu, Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ev sahipliğinde İncirliova’da yürüdü.

17.04.2016 15:04

İzmir Gaziemir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Grubu, Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin ev sahipliğinde İncirliova'da yürüdü.

İncirliova, Dereağzı Mahallesi ile Karabağ Mahallesi arasındaki yaklaşık 15 kilometrelik yolu yürüyen sporcuları İncirliova Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş Karşıladı. Dereağzı Mahallesi Köy Kahvesi'nde kahvaltı yapan sporcular daha sonra İncirliova Belediyesi'ne verilmek üzeri Halı Dokuma Atatürk Posteri hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin çeşitli toplantılara katılmak üzere Ankara'da bulunduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Bakı Aslantaş, "Başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte özellikle spora ve sporcuya ayrı bir önem verilmeye başlanıldı. Bireysel ve takım müsabakalarında gerekli maddi ve manevi desteği sağlayan İncirliova Belediyesi aynı zamanda bu tarz organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya devam edecektir. Gaziemir Belediyesi Doğa Yürüyüşleri Grubu'nu ilçemizde ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi ve Doğa Yürüyüşleri Grup Üyesi Bayram Ali Altuğ ise "Öncelikle doğasıyla bir cennet köşesini andıran İncirliova'da böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı mutluyuz. Tüm sporcularımız adına bize misafirperverlik örneği gösteren İncirliova Belediyesi'ne ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Her geçen gün beton yığınlarına dönüşen büyükşehirlerden uzaklaşıp doğayla iç içe olabilmek hem spor yapıp hem de doğayla iç içe kalabilmek adına bu tarz organizasyonlarımız her zaman devam edecektir" dedi.

Dereağzı Mahallesi'nde başlayıp Karabağ Mahallesi'ne kadar devam eden doğa yürüyüşü akabinde Gaziemir Doğa Yürüyüşleri Grubu Sporcuları günün yorgunluğunu İncirliova Belediyesi Park İncirliova Sosyal Tesisleri'nde üzerlerinden attı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Belediyesi Doğa Yürüyüşlerine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement