İslam Dünyasında Yaşananlar Konferansı - Son Dakika
Yerel

İslam Dünyasında Yaşananlar Konferansı

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Yıldırım: "İslam dünyasını uyuşturmaya çalışıyorlar, akıllarını kullandırmamak için"

26.12.2014 23:21

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Milli Eğitimciler Birliği Derneğince (MEBDER) organize edilen "İslam Dünyasında Yaşananlar Konferansı"na katıldı.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta konuşan Yıldırım, İslam dünyasında kan ve gözyaşı olduğunu söyledi.

Afganistan'da Müslümanların öldüğünü belirten Yıldırım, " Suriye'de Müslüman ölüyor, iş birlikçileri öldürüyor. Irak'ta bu iş birliktelik, fitne Müslümanları öldürüyor. Çeçenistan'da Rusya Müslümanları öldürüyor. Arakan'da Burma öldürüyor" diye konuştu.

Yıldırım, ölümlerin en çok Doğu Türkistan'da olduğuna dikkati çekerek, Doğu Türkistan da 1800 yılından bugüne kadar abartılı 65 milyon, abartısız 35 milyon insanın öldürüldüğünü kaydetti.

İslam dünyasında zulüm olduğunu anlatan Yıldırım, "Doğu Türkistan'da gençler uyuşturucuya alıştırılmış durumda. İsrail'de Yahudiler arasında uyuşturucu yasak ama Araplar arasında serbest. İslam dünyasını uyuşturmaya çalışıyorlar, akıllarını kullandırmamak için" şeklinde konuştu.

Konferansa Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, İHH Sakarya Şube Başkanı Ruhi Ademoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İslam Dünyasında Yaşananlar Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement