İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 5 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

16.07.2014 09:46

Anadolu yakasında 5 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mahallesi, Ebubekir Caddesi ve Şimpaş.

Pendik'te Çamçeşme Mahallesi, Aydınlı, Cumhuriyet, Selamet caddeleri, Hakan, Ufuk, Serdar, Ordu, Sanayi, Alim, Şimşek, Aydın, Doğu, Özlem, Hilal, Orkide, Cami, Hüküm, Bilen, Yıldız, Merih, Şen, Akkaya, Çilek, Dere, Bahçe, Kar, Nevin ve Papağan sokaklar, Kavakpınar Mahallesi Apdi İpekçi Caddesi, Anamur, Yıldırım, Emek, Yasemin, Güney, Yeşil, Çelebi, Deniz, Okul, Doğu, Gül sokaklar, Çam Çeşme İlköğretim Okulu ve Alparslan Lisesi, Ataman Karinaya, Şeyhli Mahallesi, Üstün Caddesi, İSKİ, Hilal Konutları, Kardelen ve Sedef sokaklar, Molla Gürani Caddesi, Güzelyalı Mahallesi ve Devlet Tersanesi.

Maltepe'de Cevizli Tugayyolu Caddesi, Savaş Sokak, Zuhal Caddesi, Fatma Hatun, Ayhan, Kır sokaklar ve civarı.

Beykoz'da Gümüşsuyu Mahallesi Fatin Hoca civarı, Spor Kompleksi, Çiftehavuzlar, Mandıra Yolu, Ayazma ve Dereiçi sokaklar.

Çekmeköy'de aynı gün 11.00-17.00 saatlerinde 15. Füze Üssü Kışlası'nda, 12.00-14.00 saatlerinde de Ömerli Koçulu, İshaklı, Hüseyinli köyleri ve mahallelerinde, Pendik'te ise 09.00-10.30 saatlerinde Sanayi Mahallesi, Çetin, Çıldır ve Bosna sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement