Keşan Heyeti, Atso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Keşan Heyeti, Atso'yu Ziyaret Etti

Keşan Heyeti, Atso\'yu Ziyaret Etti

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti.

09.10.2015 10:46

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı için Antalya'da bulunan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, ATSO'YA nezaket ziyaretinde bulundu. Keşan TSO Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen ve Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu başkanlığındaki heyeti, ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi ve Meclis Başkanı İzzet Bayar konuk etti.

Ziyarette ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, konuk heyete Antalya ekonomisi ve ATSO'nun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Antalya'nın Türkiye'nin turizm ve tarım sektörlerinde lider kenti olduğunu belirten İssi, son yıllarda Organize Sanayi Bölgesi ve Serbest Bölge'nin büyük bir atılım gösterdiğini, Korkuteli ilçesinde Gıda ve Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar yaptıkları bilgisini verdi. İssi, ATSO olarak YÖREX Fuarı'na büyük destek ve önem verdiklerinin de altını çizdi. Antalya'nın gelecek yıl dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan "Çiçek ve Çocuk" temalı EXPO'ya evsahipliği yapacağını belirten İssi, Keşanlıları EXPO 2016 Antalya'ya davet etti.

ATSO Meclis Başkanı İzzet Bayar da, Keşan Heyeti'ni ATSO'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da çalışmaları hakkında bilgiler aktırdı. Keşan'ın Türkiye'nin çeltik ambarı olduğunu kaydeden Alioğlu, "İpsala Pirinci" başta olmak üzere yöresel ürünlere coğrafi işaret almak için çalışma başlattıklarını, bu anlamda YÖREX Fuarı'nı çok önemsediklerini vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan Heyeti, Atso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement