Kırşehirli Gençler Uluslar Arası Futbol Tecrübesi Kazanıyor - Son Dakika
Yerel

Kırşehirli Gençler Uluslar Arası Futbol Tecrübesi Kazanıyor

Kırşehirli Gençler Uluslar Arası Futbol Tecrübesi Kazanıyor

Kırşehir’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Evranspor Kulübü futbolcuları uluslar arası oynayacakları maçlarla futbol tecrübesi kazanacak.

22.07.2015 09:03

Kırşehir'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Evranspor Kulübü futbolcuları uluslar arası oynayacakları maçlarla futbol tecrübesi kazanacak.

Uluslar arası organize edilen ve gençlerin üst düzeyde futbol tecrübesi kazanması için düzenlenen turnuvaya Kırşehir'den katılan tek takım olan Evranspor Kulübü futbolcuları çıktıkları ilk maçta İstanbul Yakacakspor'u 3-0 yenerek ilk galibiyetlerini aldı.

Gündüz Tekin Onay, futbol festivali için KKTC'de olduklarını ve Kırşehir'den turnuvaya katılım gösteren tek ekip olduklarını söyleyen Evranspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yasin Ata, "Yeni yetişen ve futbola hevesli gençlerin uluslar arası düzeyde maç tecrübesi kazanmaları ile birlikte Kırşehir'den katılım gösteren tek kulüp olmamız da bizleri onure etmekte, bizler gençlerimizin sporun her alanında yetişebilmesi için çaba gösteren insanlardan oluşan ekibimizle birlikte toplumsal duyarlılık oluşturmanın da önemine inanmaktayız. Kendine güven duyan, sağlam adımlarla yetişmekte olan bir nesil için 7.'si düzenlenmekte olan Gündüz Tekin Onay futbol festivaline katılım göstererek oyuncularımızın üst düzeyde tecrübe kazanmalarını sağlayacağımızı düşünmekteyiz" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya Akıllı Pekmez, Ahi Külliyesi Şilti, Neşet Ertaş türkülerinden oluşan bir albüm ve Kırşehirspor atkısı, hediye ettiklerini ifade eden Ata, "KKTC'li yetkililerle görüşerek çocuklarımızın sağlıklı ve tecrübeleri şekilde yetişmeleri için destek sözü aldık. Aldığımız söz karşısında bizlerde Ahi Evran'ın prensiplerini hayatlarının her alanında uygulayacakları nesillerin yetişmesi için çaba göstereceğimizi bu anlamda da Kırşehir'de Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürünün her türlü fedakarlığı yapmakta olduklarını ifade ettik" diye konuştu.

Evranspor kulübü 9 uluslar arası maç yaptıktan sonra Kırşehir'e dönecek. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehirli Gençler Uluslar Arası Futbol Tecrübesi Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement