KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'na Gap Oscarı Ödülü Verilecek - Son Dakika
Yerel

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'na Gap Oscarı Ödülü Verilecek

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu\'na Gap Oscarı Ödülü Verilecek

Bölgesel Gap Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 10.'su düzenlenecek olan Gap Oscar'ında 'Yılın En Başarılı Devlet Adamı' ödülü KKTC Cumhurbaşkanı Dr.

11.03.2013 16:18

Bölgesel Gap Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 10.'su düzenlenecek olan Gap Oscar'ında 'Yılın En Başarılı Devlet Adamı' ödülü KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'na verilecek.

Ödül organizasyonuyla ilgili hafta sonu Kilis'te toplanan Bölgesel Gap Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu daha sonra Adıyaman'da üyelerle bir araya geldi. Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz bu yıl Romanya, Almanya, Polonya, Gürcistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılımlarla Gap Oscarı'nın uluslararası hüviyete bürüneceğini söyledi.

Kıymaz, "KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'nun ödülü almak üzere 20 Nisanda Adıyaman'a gelecek. Bu yıl yılın en başarılı şairi Cemal Safi, yılın en başarılı Valisi Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yılın kaymakamı Bitlis Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz, yılın oda başkanı Adıyaman TSO Başkanı Mustafa Uslu, yılın bürokratı Malatya Turgut Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Mehmet Aslan, yılın kadın örgütü Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, yılın kadın siyasetçisi AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, yılın en başarılı tartışma programı Beyaz Tv Dinamit programı, yılın en başarılı Sabah Programı Kanal A 'Basın-Gündem programı olarak seçilmiştir"dedi.

Kıymaz, Gap Oscar'ı büyük organizasyon olarak bölgeler arası kültürel yakınlaşma, tanışma ve kaynaşmanın yanı sıra turizm ve tanıtım faaliyetlerine öncülük etmektedir"dedi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin Kıymaz'ın başkanlık ettiği toplantıya Genel Başkanvekili Hamit Özpolat, Genel Başkan Yardımcıları Talat Akay, Fevzi Şimdi, Mehmet Çelik, Genel Sekreter Fahrettin Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Genel Muhasip Kamer Ulucan ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya ve Batman'dan da çok sayıda gazeteci katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu'na Gap Oscarı Ödülü Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement