Kütahya'da CHP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da CHP Adaylarını Tanıttı

Kütahya\'da CHP Adaylarını Tanıttı

CHP Kütahya İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını tanıttı.

16.03.2015 11:30

CHP Kütahya İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısına CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Alaattin Yüksel de katıldı. Kütahya'ya ilk kez gelmediğini belirten Yüksel, "Kütahya'dan değişim sinyali alıyorum" dedi.

Salona alkış ve sloganlar eşliğinde giren aday adaylarından Dr. Fazıl Kasap, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

CHP Kütahya İl Başkanlığı, milletvekili olabilmek için başvuruda bulunan 5 aday adayını, parti il ve ilçe örgütlerinin, partililer ile çok sayıda halkın katıldığı görkemli bir toplantı ile tanıttı.

CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP'nin 7 Haziran'da bir umut olacağının altını çizdi.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Alaattin Yüksel'in de katıldığı toplantıda aday adayları M. Aydın Uzun, Fisun Yıldız, Dr. A. Fazıl Kasap, Ahmet Öztürk ve İbrahim Solmaz çekilen kura ile sırasıyla kendilerini tanıttılar.

CHP Milletvekili ve PM Üyesi Yüksel, Kütahya'ya daha önce de geldiğini belirterek, gelişlerinde mutlaka şehirde dolaşarak halkla, çarşı esnafıyla, gençlerle konuşarak izlenimler edindiğini ifade etti. İzlenimlerini anlatan Yüksel, "Kütahya'dan değişim sinyali alıyorum" dedi. CHP'nin bu seçimlerde Kütahya'da en az 2 milletvekili çıkartacağını umduğunun altını çizen Yüksel, "Kütahya'dan iki milletvekili çıkartmamız, Türkiye'de iktidar oluşumuzun müjdecisidir" şeklinde konuştu.

CHP Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Fazıl Kasap, Kütahya halkının hakkını arayacağı, hak ettiğini alacağı günlerin yakın olduğunu vurguladı ve 7 Haziran'ın hem Türkiye hem de Kütahya için değişim günü olacağını belirtti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da CHP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement