Manisa Valiliği'nden Çanakkaleye Gideceklere Trafik Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Manisa Valiliği'nden Çanakkaleye Gideceklere Trafik Uyarısı

Manisa Valiliği\'nden Çanakkaleye Gideceklere Trafik Uyarısı

Manisa Valiliği, 4 Ekim günü Manisa’dan Çanakkale’ye gidecek olan vatandaşlar için “Barış İçin Koşuyorum” Maratonu sırasında ziyaretçilerin yoğun trafik nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için Çanakkale Valiliğince tedbir alınacağı uyarısında bulundu.

01.10.2015 18:31

Manisa Valiliği, 4 Ekim günü Manisa'dan Çanakkale'ye gidecek olan vatandaşlar için "Barış İçin Koşuyorum" Maratonu sırasında ziyaretçilerin yoğun trafik nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için Çanakkale Valiliğince tedbir alınacağı uyarısında bulundu.

Manisa Valiliğince servis edilen yazıda, 4 Ekim günü Manisa'dan Çanakkale'ye gidecek vatandaşlar için uyarıda bulunularak, "Çanakkale Savaşlarının 100. yılı olması münasebetiyle 4 Ekim 2015 tarihinde icra edilecek olan 'Barış İçin Koşuyorum Maratonu' için Gelibolu Tarihi Alanı'nın kuzey bölgesinin tamamı 06.00-12.00 saatleri, güney bölgesinin ise 06.00-15.00 saatleri arasında söz konusu tarihte koşunun icrası esnasında hem ülkemize gelen yabancı misafirlerin hem de tarihi alanları ziyarete gelen vatandaşlarımızın yoğun trafik nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için anılan bölgeler ile ilgili olarak Çanakkle Valiliğince tedbire yönelik uygulamalar yapılacaktır." denildi. Ayrıca Çanakkale Valiliği'nden Manisa Valiliği'ne gönderilen yazıda, "Açıklanan nedenlerle söz konusu tarihte mezkur bölgeye yapılacak ziyaretlerde mağduriyetlerin yaşanmaması için resmi kurum ve kuruluşlar, STK'lar, tur şirketleri ve vatandaşların belirtilen tarih ve saatleri göz önünde bulundurmaları gerekmektedir." denildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Valiliği'nden Çanakkaleye Gideceklere Trafik Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement