Marmaris 112 İstasyonu Organ Bağışı Kampanyasında Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Marmaris 112 İstasyonu Organ Bağışı Kampanyasında Türkiye Üçüncüsü Oldu

Marmaris 112 İstasyonu Organ Bağışı Kampanyasında Türkiye Üçüncüsü Oldu

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında düzenlenen organ bağışı kampanyasında Türkiye sıralamasında üçüncülük elde eden Armutalan 112 sağlık ekibi ve Marmaris İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Töreyenler, Kaymakam Celalettin Yüksel’i ziyaret etti.

17.01.2015 13:42

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında düzenlenen organ bağışı kampanyasında Türkiye sıralamasında üçüncülük elde eden Armutalan 112 sağlık ekibi ve Marmaris İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Töreyenler, Kaymakam Celalettin Yüksel'i ziyaret etti.

Armutalan 112 sağlık ekibi düzenlenen organ bağışı kampanyasında İl birincisi oldu. İstanbul ve İzmir'in ardında en çok organ bağışı toplayan üçüncü istasyon olarak büyük bir başarıya imza atan Sağlık ekibi, nüfusa göre Türkiye birinciliğine de ulaştı. Mehmet Töreyenler, Kaymakam Yüksel'e Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen organ bağışı kampanyası hakkında bilgi vererek, Armutalan 112 ekibinin başarısından bahsetti.Töreyenler, "Amacımız, bağış hakkında mümkün olan en fazla sayıda vatandaşımıza eğitim vermek, toplumda konuya olan duyarlılık ve farkındalığı arttırmak, bağış sayısını yükseltmek, uzun vadede de ülkemizdeki organ bağışı konusundaki arz ve talep dengesinin sağlanmasına katkıda bulunmaktır" dedi.

Kaymakam Celalettin Yüksel ise "Görevini yapmayan hakkında işlem yapmak, görevini layıkıyla yapan için de takdir etmek diye bir şey vardır. 112 Armutalan Sağlık ekibi görevini layıkıyla yapan ve takdiri hak eden gurubuna giriyor" dedi.

Yüksel,112 ekibine göstermiş oldukları başarı nedeniyle belge verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris 112 İstasyonu Organ Bağışı Kampanyasında Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement