Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Uğuz: "Takımın toparlanmaya ihtiyaç duyduğu bir zamanda antrenman probleminin olması, başarıyı yakalamamızda bizleri güçsüz düşürüyor" Beşiktaş Başantrenörü Öztürk: "Antakya karşısında zorlu mücadele vererek maçı kazandığımız için çok mutluyuz"

02.03.2014 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörü Aydın Uğuz, "Takımın toparlanmaya ihtiyaç duyduğu bir zamanda antrenman probleminin olması, başarıyı yakalamamızda bizleri güçsüz düşürüyor" dedi.

Uğuz, 63-51 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımı galibiyetinden dolayı kutladı.

Takımın 15 gündür antrenman yapmadığını ifade eden Uğuz, "Tarsus maçından bu yana çeşitli sebeplerden dolayı antrenman yapamıyoruz. Takım tam çıkış yakalamışken tekrar düşüşe geçtik maalesef. Oyuncumuz İlsu'nun sakatlığı da zaten dar olan rotasyonumuzu etkiledi" diye konuştu.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Uğuz, şunları söyledi:

"Daha sonra rotasyon sebebinden acemice hatalar yaparak öne geçmemiz gereken hamleleri yapamadık. Oyuncularımızın daha iyi çalışıp takıma daha iyi katkı yapmaları lazım. Önümüzde oynayacağımız maçlar var. Play-off şansımızı kaybetmiş değiliz."

Beşiktaş Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ise maça iyi başlayamadıklarını ancak ikinci periyotta oyunun hakimiyetini ele geçirdiklerini belirtti.

Play-off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Öztürk, "Kalan 4 maçı kazanmak istiyoruz. Burada oyuncularımız iyi mücadele etti. Almamız gereken bir galibiyetti. Antakya karşısında zorlu mücadele vererek maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Antakya'ya başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement