Şampiyon Boksörler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Boksörler Ödüllendirildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında madalya kazanan boksörler ödüllendirildi.

30.12.2014 17:11

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında madalya kazanan boksörler ödüllendirildi.

Antrenör Ayhan Tunçkılıç yönetiminde ringe çıkan boksörlerden 52 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Nurettin Onat, 60 kiloda bronz madalya elde eden Cengiz Onat, 75 kiloda gümüş madalya kazanan Osman Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

Spor yaşantılarını Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sürdüren ve Atatürk Üniversitesi'nde eğitim gören boksörleri tebrik eden Taşkesenligil, antrenör Ayhan Tunçkılıç'ı da kutladı.

Taşkesenligil, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'de forma giyen boksörlerimiz, Erzurum adına ringe çıkarak Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Osman Aydın'ın Abdulkadir Köroğlu ile yaptığı final maçını televizyondan izledik, gerçekten iyi mücadele etti. Kilosunda ikinci oldu. Kendisinden altın madalya bekliyorduk ama gümüş madalya aldı. İnşallah bir daha ki Türkiye şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkar" dedi.

Sporculara, Türkiye Olimpiyatlar Hazırlık Merkezi (TOHM) Müdürü Hikmet Palandöken ile Yakutiye Spor Salonu Tesis Amiri Harun İşçi de eşlik etti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şampiyon Boksörler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement