Şelale Anadolu Lisesi Finlandiya'dan Döndü - Son Dakika
Yerel

Şelale Anadolu Lisesi Finlandiya'dan Döndü

Şelale Anadolu Lisesi Finlandiya\'dan Döndü

"Avrupa’daki Park ve Bahçeler-Dün ve Bugün" konulu AB Comenius çok taraflı okul ortaklığı projesinin final toplantısı için Finlandiya’ya giden Manavgat Şelale Anadolu Lisesi ekibi, ilçeye döndü.

20.05.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Avrupa'daki Park ve Bahçeler-Dün ve Bugün" konulu AB Comenius çok taraflı okul ortaklığı projesinin final toplantısı için Finlandiya'ya giden Manavgat Şelale Anadolu Lisesi ekibi, ilçeye döndü.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Şelale Anadolu Lisesi, Almanya, İtalya, Romanya, Polonya, Portekiz ve Finlandiya'dan okulların ortak olduğu "Avrupa'daki Park ve Bahçeler-Dün ve Bugün" konulu AB Comenius çok taraflı okul ortaklığı projesi Finlandiya proje final toplantısına Okul Müdürü Hasan Kırteke, Müdür Başyardımcısı Mehmet Gürhan Uluköy, İngilizce öğretmenleri Ismahan Erol ve Funda Akyürek ile öğrenci Hikmet Ünsal'dan oluşan proje ekibi ile katıldı.

Finlandiya final toplantısına katılan paydaş ülke öğretmen ve öğrencileri, Finlandiya'daki park ve bahçeleri inceleyerek farklı coğrafi ve biyolojik özellikleri gözlemleme fırsatı buldu. Final toplantısında proje faaliyetleri kapsamında her paydaş ülkeden bir parkta yaşayan kuş türleri ve ağaç türlerini hazırlanan sunu ve videolar ile öğrenciler tarafından sunuldu. Şelale Anadolu Lisesi öğrencisi Hikmet Ünsal Manavgat yöresindeki kuş ve ağaç türlerini hazırlamış olduğu video ile başarı ile sundu.

Şelale Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Kırteke iki yıldır Şelale Anadolu Lisesi'nde devam eden projenin Finlandiya toplantısı ile son bulduğunu belirtirken, yurt içinde ve yurt dışındaki faaliyetlerde emeği geçen bütün özverili öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şelale Anadolu Lisesi Finlandiya'dan Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement