Tpao'dan Besni Belediyesine 350 Ton Asfalt - Son Dakika
Yerel

Tpao'dan Besni Belediyesine 350 Ton Asfalt

Tpao\'dan Besni Belediyesine 350 Ton Asfalt

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)’dan Adıyaman’ın Besni İlçe Belediye Başkanlığının girişimleri sonucu Besni ilçesine 350 ton ham madde asfalt yardımı yapıldı.

10.08.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)'dan Adıyaman'ın Besni İlçe Belediye Başkanlığının girişimleri sonucu Besni ilçesine 350 ton ham madde asfalt yardımı yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, "Belediyemizin ilçemize yol yapımıyla ilgili bölgemizde Türkiye Petrollerinin çalışmaları olması dolayısıyla yardım talebimiz vardı. Bu konuda Türkiye Petrolleri yönetim kurulundan belediyemize 350 ton ham madde olarak asfalt yardımı çıkmıştır. Geçen sene böyle bir çalışmamız oldu ancak sonuç alınamamıştı. Bu yıl yapmış olduğumuz çalışmalarla ilçemizin muhtelif yerlerinde özellikle de Gaziantep caddemiz öncelikli olmak suretiyle bu asfaltı hizmetlerimizde kullanacağız. Bu 350 ton civarında ki ham madde toplam 6 bin ton civarında sıcak asfalta tekabül etmektedir. Şuanda onun ihale çalışmalarını da başlatmış durumdayız. İnşallah onunda yapımını Gaziantep Caddesi de öncelikli olmak üzere diğer alanlara da kullanarak ilçemize hizmet olarak faaliyete geçireceğiz. Bu asfaltın çıkartılmasında başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a, kıymetli Milletvekilimiz Adnan Boynukara'ya ve kurum içerisinde bu konuda Besni'nin savunuculuğunu yapan çok kıymetli TPAO Genel Müdürümüz Besim Şişman'a ilçem ve belediyemiz adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Besni için hayırlı uğurlu olsun" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tpao'dan Besni Belediyesine 350 Ton Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement