Yaşar'a Hemşehri Jesti - Son Dakika
Yerel

Yaşar'a Hemşehri Jesti

Yaşar\'a Hemşehri Jesti

Büyükçekmece Ayfonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, yerel seçimlerde rakiplerine açık ara fark atarak yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

22.04.2014 10:36

Büyükçekmece Ayfonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, yerel seçimlerde rakiplerine açık ara fark atarak yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a, İstanbul'da yaşayan hemşehrileri jest yaptı. Ziyarete Büyükçekmece Ayfonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Ünal, Hasan Hüseyin Poyraz ve İshak Özdoğan katıldı.

'YENİMAHALLE NAM SALDI'

İstanbul'da yaşayan Afyonlu hemşehrileri tarafından desteklendiğini bilmenin kendisini gururlandırdığını söyleyen Yaşar, "Türkiye genelinde verdiğimiz hizmetlerle anılmak beni sevindiriyor. Bu durum Yenimahalle Belediyesi'nin yurdumuzda nam saldığını gösteriyor. Bana zafer kazandıran Yenimahalleli vatandaşlarımıza ve Ankara dışından destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

YAŞAR'A ÖVGÜ

Başkan Yaşar'la tanışmaktan mutluluk duydukları dile getiren derneğin başkanı Hüseyin Ünal da, hizmetleriyle adını duyuran Yaşar'ı çok içten ve sıcak bulduklarını, iletişimi asla koparmayacaklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar'a Hemşehri Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement