Yurt Genelinde ABD ve İsrail Protesto Edildi - Son Dakika
Yerel

Yurt Genelinde ABD ve İsrail Protesto Edildi

Karaman'da "Kudüs" protestosuKARAMAN - Karaman'da, ABD'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağı yönündeki açıklamalar protesto edildi.

06.12.2017 19:17

Karaman'da "Kudüs" protestosu

KARAMAN - Karaman'da, ABD'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağı yönündeki açıklamalar protesto edildi. Türkiye'nin farklı illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen protesto gösterisi Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi tarafından Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşti. AGD Karaman Şube Başkanı Şahabettin Gezen açıklamasında, ABD'nin İsrail ile kanlı ortaklığı ve işgal planlarının devam ettiğini söyledi.

KARABÜK - Amerika Birleşik Devletleri'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağını ilan etmesi, Karabük'te protesto edildi. Karabük'te, Türkiye Gençlik Vakfı üyesi bir grup, Kudüs'ün İsrail'in başkenti yapılması girişimini basın açıklaması yaparak protesto etti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağını açıklamasının ardından Türkiye Gençlik Vakfı üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan yaklaşık 100 kişi, 100. yıl Mahallesi'nde bulunan Pazaryeri camii önünde toplanarak duruma tepki gösterdi. ELAZIĞ - ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in "bölünmemiş başkenti" olarak tanıyacağı yönündeki açıklamasına bir tepkide Elazığ'dan geldi.

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Temsilciliği ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in "bölünmemiş başkenti" olarak tanıyacağı yönündeki açıklamasına tepki gösterdi. Elazığ Öğretmenevi önüne bir araya gelen dernek üyeleri tekbir getirerek, 'Kahrolsun İsrail' sloganları attı.

Yurt Genelinde ABD ve İsrail Protesto Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurt Genelinde ABD ve İsrail Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement