6 haftalık ömrünün kaldığını öğrenen anneden duygusal paylaşım - Son Dakika
Dünya

6 haftalık ömrünün kaldığını öğrenen anneden duygusal paylaşım

İngiltere'de yaşayan Gemma Denham isimli kadının başına gelenler, başta tıp dünyası olmak üzere duyan herkesi hüzne boğdu. Daha önce rahim ağzı kanseri tanısı konan Denham'ın sırtından makat bölgesine doğru inen hafif bir ağrı yaşaması sonrası 6 haftalık ömrünün kaldığı tespit edildi. Doktorlar, kanserin sırt bölgesine doğru yayıldığını ve ağrının bu sebeple geliştiği bilgisini verdi. Denham ise çocuklarının kendisini hatırlaması için onlara güzel hatıralar bırakmak istediğini belirtti.

02.01.2022 13:10  Güncelleme: 17:42

İngiltere'de ikamet eden 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Gemma Denham isimli kadına geçtiğimiz Mart ayında rahim ağzı kanseri tanısı konuldu. Denham, teşhisin ardından hemen tedavisine başladı. Tedaviye başlamasının üzerinden uzun bir süre geçmesiyle birlikte herhangi bir sorun yaşamayan genç kadın, bir sabah sırtından makatına doğru inen hafif sızıyla uyandı.

HASTALIĞIYLA İLGİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDİ

Genç kadın, ağrının hafif olması nedeniyle bunu kanser hastalığıyla bağdaştırmadı. Ancak durum sandığı gibi değildi. Ağrının üzerinden bir süre geçtikten sonra doktora giden Denham, acı gerçeği öğrendi. Genç kadının hastalığı, sırt bölgesi ve aşağılara doğru ilerlemişti.

6 haftalık ömrü kalan annenin sözleri hüngür hüngür ağlattı: Çocuklarım beni hatırlasın istiyorum

6 HAFTALIK ÖMRÜ KALDIĞI SÖYLENDİ

Doktorlar, genç kadının kanserinin ilerleyen boyutlara geldiğini ve 6 haftalık ömrünün kaldığını söyledi. Denham ise sırtında yaşadığı ağrıyı fazla büyük görmediği için yaşadıkları karşısında büyük üzüntüye uğradı.

6 haftalık ömrü kalan annenin sözleri hüngür hüngür ağlattı: Çocuklarım beni hatırlasın istiyorum

SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI

Annelerinin öleceği haberini henüz çocuklarıyla paylaşmadığını ifade eden Denham, şöyle konuştu: "Doktorlar, benim durumundaki kişiye kemoterapinin bile işe yaramayacağını söyledi. Ancak benim durumumdaki hastalarla ilgili yapılan bir deney varmış, ona katılıp katılmamak için testlere gireceğim"

6 haftalık ömrü kalan annenin sözleri hüngür hüngür ağlattı: Çocuklarım beni hatırlasın istiyorum

"AMACIM BENİ GÜZEL HATIRLAMALARI"

Çocuklarıma daha kötü haberi veremedim. Şu anki tek hedefim, beni güzel hatırlamaları için onlarla iyi vakit geçirmek. En büyük üzüntüm ise çocuklarımın bundan sonraki hayatına bensiz olarak devam edecekleri."

6 haftalık ömrünün kaldığını öğrenen anneden duygusal paylaşım

Son Dakika Dünya 6 haftalık ömrünün kaldığını öğrenen anneden duygusal paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Özal Küçükkiliç: Kadının kocası siyahiymiş. 26 107 Yanıtla
    jon snow: Oraya mı takıldın? 50 0
  • mhz abd: Rabbim önce hidayet sonrada şifa versin inşaAllah. Ölmeden imanla göçmeni nasip etsin cumlemizede 91 32 Yanıtla
    Cengiz Yurtay: Teselliye bak 16 15
  • mhz abd: İnsaAllah iyilesirsiniz egerki aksi olacaksada Müslüman olarak öteki aleme intikal edersiniz 66 42 Yanıtla
    divane divane: Herkesin inancina saygi duymalisiniz . Müslüman olur veya olmaz bu kimseyi ilgilendirmez, Allah çocuklarina bağişlar insallah .. Allah hic kimseyi Annesiz birakmasin insallah ...çocuklar daha küçük birde .. 21 8
  • Erdem Azgan: Rabbim çocuklarına bağışlasın ALLAH tan umut kesilmez yinede?????? 98 1 Yanıtla
  • mehmet timuçin: Allah şifa versin.Allah çocuklarına bağışlasın inşallah 82 1 Yanıtla
  • Fatma güngör: İnşallah biran önce iylesirsin Allah'ım Şafi ismi hürmetine şifasını göndersin inşallah çok üzüldüm çocuğum yok ve olupta üzülerek büyümeleri beni çok üzüyor çok uğraştım bende maalesef..... 76 2 Yanıtla
  • emır Bingöl: ben senın cocukların ıcın allaha oyle bır yalvarıyorumkı yer gok ınlıyor yarabbı bız acız kullarız sen merhametlılerın en merhametlısısin bu cocukların hatrı ıcın ya şafı ısmın hurmetıne şifa ver ıyıleştırmek senın elınde sen bu kadına yardım et derman ver amiiiiin 46 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement