Nijerya'daki bir hayvanat bahçesinde aslanlara yapılan muameleme, dünya genelindeki hayvanseverlerin tepkisini çekti. Uluslararası sivil toplum kuruluşu Wild at Life tarafından çekilen görüntüler, sosyal medyada da paylaşıldı.
Hayvanat bahçesi yetkilileri, aylarca aslanlara bir parça bile et vermedi. Besin yetersizliği nedeniyle güçsüzleşen aslanlar, bir deri bir kemik kaldı.

Aslanların kafes arkasından gelen son görüntüleri ise izleyenleri dehşete düşürdü. Aslanların yemek bulamamaları nedeniyle kemiklerinin ortaya çıktığı görüldü.
Görüntülerin gündem olmasının ardından hayvanat bahçesi yetkililerinin de bir deri bir kemik kalan aslanlara yemek vermeye başladıkları görüldü. Aslanların hayvanat bahçesinden alınması isteniyor.



Son Dakika › Dünya › Aylarca aç bırakılan aslanların son görüntüsü görenleri korkuttu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.