Paris Büyükelçisi Akil'den G20'ye Katılacak Ülkelerin Elçilerine Yemek - Son Dakika
Dünya

Paris Büyükelçisi Akil'den G20'ye Katılacak Ülkelerin Elçilerine Yemek

Paris Büyükelçisi Akil\'den G20\'ye Katılacak Ülkelerin Elçilerine Yemek

Türkiye’nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, 15-16 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya’da yapılması planlanan G-20 Liderler Zirvesi’ne katılacak ülkelerin Paris Büyükelçileri ve Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabuis için öğle yemeği verdi.

19.10.2015 17:45

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, 15-16 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya'da yapılması planlanan G-20 Liderler Zirvesi'ne katılacak ülkelerin Paris Büyükelçileri ve Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabuis için öğle yemeği verdi.

G-20 Liderler Zirvesi, 15-16 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya'da yapılacak. Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil de zirve öncesinde Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabuis ve zirveye katılacak ülkelerin Paris'teki büyükelçileri için Büyükelçilik rezidansında öğle yemeği verdi. Türkiye'nin dönem başkanlığında gerçekleşecek olan ve ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu liderleri ağırlanacağı zirveye katılacak ülkelerden bazılarının büyükelçileri yemekte hazır bulundu.

Ayrıca, Büyükelçi Akil'in elçilik rezidansında verdiği yemeğe, gelecek ay Paris'te Birleşmiş Milletler (BM) İklim Zirvesi'ne katılacak ülkelerin temsilcileri ile Uluslararası Enerji Ajansı (IEA)'nın baş ekonomisti Dr. Fatih Birol da katıldı. - PARİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Paris Büyükelçisi Akil'den G20'ye Katılacak Ülkelerin Elçilerine Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement