Avrupa Ülkelerinin Odalar Birliği Başkanları TOBB'da Buluşuyor - Son Dakika
Ekonomi

Avrupa Ülkelerinin Odalar Birliği Başkanları TOBB'da Buluşuyor

Avrupa Ülkelerinin Odalar Birliği Başkanları TOBB\'da Buluşuyor

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği  (EUROCHAMBRES) üyesi ülkelerin odalar birliği başkanları, yarın Ankara'da bir araya gelecek.

05.09.2013 14:20

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği  (EUROCHAMBRES) üyesi ülkelerin odalar birliği başkanları, yarın Ankara'da bir araya gelecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, aralarında Türkiye, Rusya Federasyonu, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, İsrail, Karadağ, Makedonya, Sırbistan ve Ukrayna'nın da bulunduğu Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) üyesi ülkelerin odalar birliklerinin yöneticileri, TOBB Birlik Merkezi'nde buluşacak.

TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığındaki toplantıda, ekim ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde strateji belirlenecek ve yönetim kurulu için temsilciler seçilecek.

Avrupa Komisyonu eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen'in, AB-Türkiye ilişkileri üzerinde konuşma yapacağı toplantıya, EUROCHAMBRES Başkanı Alessandro Barberis ve Başkan Yardımcısı Martha Schulz da katılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Avrupa Ülkelerinin Odalar Birliği Başkanları TOBB'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement