Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne Atama - Son Dakika
Ekonomi

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne Atama

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü\'ne Atama

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.İrfan Erol atandı.

16.02.2013 09:25  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Erol getirildi. Osmaniye Vali Yardımcılığına Kayseri İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız atanırken, Milli Savunma Bakanlığı, 37 yedek subay askeri hakimin görev yerleri değiştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, İçişleri ile Milli Savunma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Rize İl Müdürlüğü'ne İdris Altuntaş atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Recep Yıldırım başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

-DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ULUSLARARASI HUKUK GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI'NA TUTA GETİRİLDİ-

Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Hukuk Genel Müdür Yardımcılığı'na Atmet Tuta atanırken, Andlaşmalar Genel Müdür Yardımcılığına, Kazım Yavuz Evirğen getirildi. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Konya Bölge Müdürü Osman Yaşar Acet başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Erol getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine İç Denetçi Şenol Yüksel ve İç Denetçi Fehmi Çakar'ın atamaları yapıldı.

-OSMANİYE VALİ YARDIMCILIĞINA ATSIZ ATANDI-

Osmaniye Vali Yardımcılığına Kayseri İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Mustafa Atsız atandı.

Milli Savunma Bakanlığı kararıyla, 37 yedek subay askeri hakimin, görev yerleri değiştirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'ne Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement