İstanbul: 'Her Şey Çocuklar İçin' - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul: 'Her Şey Çocuklar İçin'

Bu sene 11.'si düzenlenen Çocuk Moda Fuarı, Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Çocuk Moda Show ile yarının top modellerinin belirlenmesinde önemli rol oynayan organizasyon, yine çocukların renkli dünyasının kapılarını aralayacak.

14.06.2006 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sene 11.'si düzenlenen Çocuk Moda Fuarı, Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Çocuk Moda Show ile yarının top modellerinin belirlenmesinde önemli rol oynayan organizasyon, yine çocukların renkli dünyasının kapılarını aralayacak.

Dünya çapında her geçen gün adından daha fazla söz ettiren çocuk moda sektörü Türkiye'de de gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Tekstil sektörü ile el ele yoluna devam eden moda sektörü bu kez çocuklar için buluşuyor.

Bu sene 11.'si düzenlenen ve artık gelenekselleşen Çocuk Moda Fuarı, Sonbahar- Kış kreasyonlarının sergileneceği Çocuk Moda Show ile yine rengarenk ve cıvıl cıvıl geçecek. 18-20 Ağustos 2006 tarihinde İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleşecek fuar, yeni kreasyonların sergileneceği çocuk moda dünyasındaki profesyonellerin buluşacağı bir platform olacak.

Çocuklarla ilgili her türlü ayrıntıya, tek çatı altında ulaşılmasını sağlayacak olan fuar, anne-babalar kadar çocukları da mutlu edecek.

ÇOCUK MODA SHOW

Fuar katılımcısı firmalara Sonbahar - Kış kreasyonlarını sergileme fırsatı sunan etkinliğin, geçen senelerde olduğu gibi yoğun ilgi ile takip edilmesi bekleniyor.

Show, çocuk şenliği havasında geçiyor ve yarının top modelleri sahne alıyor. Türkiye'nin birbirinden ünlü mankenlerinin ve sanatçılarının eşlik ederek miniklere cesaret verdiği show, medya tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Tekstil, aksesuar, mobilya vb. gibi çocuklara dair pek çok sektörü harekete geçiren fuarda elbette ki; sergilenecek ürün grupları sınırsız ve cıvıl cıvıl olacak.

İthal ürünlere, kalite ve tasarım ile üstünlük sağlamayı amaçlayan çocuk giyim sektörü, bu fuarla gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Çocuklara dair her türlü ürün, yenilik ve uygulamaların sunulacağı 11. Çocuk Giyim ve Aksesuarları Sonbahar - Kış Fuarı'nda, Türk moda ve tasarım dünyasında elde edilen başarılar gözler önüne serilecek.

ÇİN'E GÖZDAĞI

İhlas Fuar tarafından düzenlenen Çocuk Moda Fuarı, sektör için büyük önem taşıyor. Marka, kalite ve pazar geliştirme amacına yönelik olarak düzenlenen fuar, Türkiye'de bir çok sektörü tehdit eden Çin, Hindistan ve Pakistan'a karşı ise bir önlem niteliğini taşıyor. Emek yoğun bir sektör olan hazır giyim sektörü, Çin'in ucuz işçiliği karşısında kalite ve tasarım özellikleriyle tutunmaya çalışıyor.

Sonbahar-Kış sezonu için 11. kez ziyaretçilerine kapılarını açan Çocuk Moda'06 Çocuk Giyim ve Aksesuarları Fuarı, hazır giyim üreticileri ile sektör temsilcilerini buluşturuyor. Geçtiğimiz fuar, yurt dışından ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi görmüştü. Bu seneki fuara ise, Litvanya, Bulgaristan, Romanya, Rusya, Yunanistan, İsrail, Portekiz, Almanya, Ukrayna, Bahreyn, İngiltere, Hindistan ve Filistin'den geniş katılım bekleniyor.

İHLAS FUAR HAKKINDA

İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş. ilk organizasyonunu 1988 yılında Tekstil Makineleri Fuarı ile gerçekleştirdi. 1998 yılına kadar düzenlediği 57 fuar ile yurt içi ve dışı olmak üzere temsilcilik bazında 10 bin ve firma bazında 4 bin 881 firmayı bir araya toplayan ve onları 1.5 milyonun üzerinde fuar ziyaretçisi ile bir araya getiren İhlas Fuar, 2005-2006 döneminde gerçekleştirdiği projeler ile dikkatleri çekiyor. Fuar hizmetlerinin yanı sıra yayıncılık konusunda da faaliyet gösteren şirket, çıkardığı sektörel ve aktüel yayınlar ile de beğeni kazanıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İstanbul: 'Her Şey Çocuklar İçin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement