Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok - Son Dakika
Emlak

Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok

Tuba Köse: Sinpaş Gökorman\'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok

Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Direktörü Tuba Köse Gökorman projesini projemlak.com'a anlattı.

27.10.2017 03:05

Sinpaş Gökorman projesi hakkıda projemlak.com"a detaylı bilgiler veren Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Direktörü Tuba Köse, projede liste fiyatı üzerinden yüzde 30 indirim uyguladıklarını ifade etti.

Projenin tesliminden sonra 1 yıl süreyle aidat da almadıklarını sözlerine ekleyen Köse, Sinpaş Gökorman projesiyle 100 metrede dahi ağaca dokunabilme imkanı olduğunu belirtti. Köse, bu yönüyle Gökorman"ın yeni bir mimari trend başlatabileceğini de söyledi.

İşte Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Direktörü Tuba Köse"nin projemlak.com"a özel olarak yaptığı o açıklamalar...

Sinpaş Gökorman projesi hakkında bizlere kısa bir bilgi verebilir misiniz?

Gökorman, Sinpaş"ın Anadolu yakasındaki 18. projesi. Şile yolu üzerinde yer alan projemiz aynı zamanda Çekmeköy ormanı manzaralı. Sinpaş"ın sektörde ciddi öncülükleri var. Yeni trendleri Türkiye"de uygulamayı seviyoruz. Burada da farklı ve özgün bir mimari kullandık. Doğayı, yeşili katlara taşıyan özgün bir mimari oldu. Yüz metre yüksekte dahi ağaca dokunabileceğiz bir yaşam alanı sunuyor. Projenin içinde birçok değer var. Şeffaf odalarımız var mesela. Şeffaf oda aslında balkonlarınınız evin içine dahil edilmiş hali. Güzel bir manzarayı dört mevsim keyifle izleyebileceğiniz bir alan ortaya çıkarmayı hedefledik.

Balkonların bu şekilde değerlendirilmesini sadece Sinpaş Gökorman"da mı görüyoruz?

Evet. Biliyorsunuz genelde balkonlar daha açık kullanılıyor. Bu evlerde oturan aileler daha sonra balkonlarını kapatıyor. Bu da görünüş açısından güzel bir görüntü olmuyor. Biz bu hamleyi mimari bir proje olarak çalışmamıza ekledik. Evin içindeki yaşam konforunu artıran bir özellik olmasını istedik. Projemiz dahilinde ayrıca çocuk oyun alanlarımız var. Fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlarımız var. Ayrıca projeye komşu 10 bin metrekarelik bir park alanı var. Bu parkta bisiklet ve yürütüş yolları, açık spor sahası ve yine çocuk oyun alanları mevcut.

Projemizde ek olarak bir de "lunch alanımız" yer alıyor. Malum sitelerde kapalı ortak alanlar fazla bulunmuyor. Biz de bu durumu tersine çevirmek istedik ve komşuluk ilişkilerini artırmak için farklı bir adım attık. Söz konusu bu lunch alanında kutlama, organizasyon tarzı etkinlikleri gerçekleştirebileceğiniz gibi örneğin misafirinizi ağırlamak istediğinizde de önceden bu alanı rezerve ederek misafirlerinizle burada güzel zamanlar geçirebilmeniz planlandı. Ticari alan olarak da 6 dükkandan oluşan bir çarşımız mevcut.

Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok

Dükkanların satışını ya da kiralamasını siz mi yapacaksınız?

Evet tabi. Bizim mülkiyetimizde oluyor genelde. Şarküteri, kuru temizleme, kuaför gibi ihtiyaca göre kiralanması hedefleniyor.

Sinpaş Gökorman"da metrekare büyüklükleri ve fiyatları hangi aralıklarda?

Gökorman"da yüzde 70 gibi 100 metrekarenin üzerinde bir ev tipi dağılımı var. Ama 1+0, 1+1 gibi genç, çalışan kesime hitap eden ev tipleri de var. Bunlar ayrıştırılmış durumda. İki farklı bloğumuz var. Toplamda da 1+0"dan 4+1"e kadar farklı daire seçeneklerimiz mevcut. Metrekare aralıklarımız ise 48 ile 169 metrekare arasında değişiyor.

Ödeme planlarınız ne şekilde?

Sinpaş olarak lansman döneminde yatırımcıya kazandırmak adına farklı seçenekler üretiyoruz. Şuan peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 30 indirim yapıyoruz. Bunu yanı sıra vadeli ödeme seçeneklerimiz var. 60 aya kadar banka kredisiz ödeme seçeneği de sunuyoruz.

Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok

Peki şuan satışlarınız ne durumda?

Satışlar çok şükür iyi gidiyor. Gökorman özgünlüğü nedeniyle sevilen ve tercih edilen bir proje oldu. Yoğun bir ilgi var. Gökorman"dan ev almak isteyen müşterilerimize ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz.

Sinpaş Gökorman"ın telsim tarihi olan 2019"a kadar ne kadar prim yapmasını bekliyorsunuz?

Sinpaş tüm geliştirdiği projelerde projenin değerini hep artıran özelliklere sahiptir. Hem geliştirdiğimiz projeler hem de projelerin lokasyonları değerlenmiştir. Bu bölgede de aynı durumun yaşanmasını hedefliyoruz.

Ev almak isteyenler sizce Sinpaş Gökorman projesini neden tercih etmeli?

Burada topraktan kazanma fırsatı var. Ayrıca projemiz çok güzel bir lokasyonda yer alıyor. Merkezi bir lokasyona yatırım fırsatı var. Özgün bir mimari var. Ağaçlarla çevrili katlar, şeffaf odalarla tasarıma yatırım fırsatı sunuyoruz. Bir de Sinpaş"ın 43 yıllık deneyimi ve kalitesi de markaya yatırım fırsatı sunuyor. Bunları bir bütün olarak değerlendirdiğinizde proje çok güçlü bir yatırım fırsatı sağlayacak.

Peki Gökorman"ın mimari tarzının emlak piyasasında yeni bir trend oluşturacağını düşünüyor musunuz?

Sinpaş"ın öcü yaklaşımı burada da kendini gösteriyor. Sinpaş Türkiye"de bir ilke imza atıyor. Projemizde katlara yerleştirilmiş olarak 200"e yakın ağaç var. 2 bine yakın bitkinin de peyzaj örtüsünde yer alması planlanıyor. Projemizin bu niteliğiyle yılda 4 ton karbonu oksijene dönüştürmesi bekleniyor. Bu akımın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla bu akımın bizimle birlikte başlayarak yaygınlaşacağını düşünüyoruz.

Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok

Gökorman"da aidatlar ne seviyede?

İlk 1 yıl aidat almıyoruz. Çünkü konutların yatırım değeri, teslim aşaması geldiğinde tam ölçümlenemiyor. O yüzden sitenin yaşam özelliklerinin, hizmet kalitesinin oturum sayısının artmasını hedefliyoruz. Bu nedenle yatırımcının kiraya verme ya da devretme hususunda acele etmesine gerek yok. Bir yıl aidat almıyoruz. Ek bir maliyet getirse de bize yatırımın doğru noktaya gelmesini hedefliyoruz.

Bazı inşaat şirketleri artık metrekare yerine metreküp bazında konut üretme yolunda adımlar atıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Sektör gelişiyor. Böyle yeni değerler ortaya çıkıyor. Metrekare evin büyüklüğünü metreküp de hacmini işaret ediyor. Sizin ihtiyacınız hangisiyse ona göre bir tercih yapabilirsiniz. Bu kullanıcının tercihiyle seçeneklendirilecek bir konu olacaktır. Bu nedenle ikisinden birisini elemek doğru olmaz. Müşteri neyi istiyorsa ona göre hizmet vermeye devam edeceğiz.

Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok

Peki sizce gayrimenkul sektörü bir krizde mi?

Gayrimenkul sektörü aslında şuanda gayet başarılı bir şekilde ilerliyor. Güçlü ve köklü finansal gücü olan firmalar dalgalanmalardan fazla etkilenmezler. Biz sektörün bundan sonraki işlerinde de başarıyla yoluna devam edeceğine inanıyoruz.

Son olarak Sinpaş Gökorman"ın lokasyonu hakkında neler söylemek istersiniz?

Sinpaş Gökormak Anadolu yakasında, Şile yolu üzerinde Ataşehir"e 10 dakika, Buyaka ve İKEA"ya 4 dakika mesafede yer alıyor. Projemiz ayrıca metroya da yürüme uzaklığında. Sinpaş Gökorman, TEM ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yollarına ise birkaç dakika mesafede olan bir lokasyonda yer alıyor. Yakın zamanda açılması beklenen Çekmeköy- Üsküdar metrosunun da Gökorman"ın değerini daha da artıracağını düşünüyoruz.

Sümeyra KIRCA - projemlak.com

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Tuba Köse: Sinpaş Gökorman'da %30 İndirim ve 1 Yıl Aidat Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement