PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi? - Son Dakika
Gamegar

PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi?

PC\'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC\'ye gelecek mi?

PlayStation'a özel olarak çıkış yapan oyunların yavaş yavaş PC oyuncuları ile buluşmasının ardından bu zamana kadar PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation özel oyunlarını sizler için derledik. Peki, PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi? Detayları haberimizde…

11.08.2022 11:12

PlayStation Studios'un PC'de yayıncılığını yaptığı özel yapımlarınların Steam ve Epic Games Store'da PC oyuncularıyla buluşmaya başlamasının ardından PS oyunlarının PC'ye gelip gelmeyeceği merak ediliyor. PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi? İşte detaylar…

PC'YE GELEN PLAYSTATION OYUNLARI NELER?

God of War | &

Arkasında Olimpos Tanrıları'na karşı intikam duygusuyla Kratos şimdi İskandinav tanrıları ve canavarları âleminde yaşıyor ve Atreus'un babası ve koruyucusu olma şansını yeniden yaşıyor. Kratos ve Atreus'un 2018 macerası artık Steam ve Epic Games Store'da PC oyuncuları için bir dizi optimizasyonla mevcut.

PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi?

Horizon Zero Dawn | &

Makinelerin toprakta dolaştığı ve insanlığın artık baskın tür olmadığı bir çağda, Aloy adında genç bir avcı kaderini keşfetmek için bir yolculuğa çıkar. Aloy'un ölümcül makineler tarafından yönetilen bir dünyanın gizemlerini PC'de çözmeye yönelik efsanevi arayışını deneyimleyin.

PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi?

Days Gone | &

Eski kanun kaçağı bisikletçi Deacon St. John'un kirli lekeli ayakkabılarına adım atın ve Kuzeybatı Pasifik'te geçen kıyamet sonrası açık dünyanın öngörülemeyen zorluklarına göğüs gerin. Days Gone on PC, ultra geniş monitör desteğine, kilidi açılmış kare hızlarına ve artırılmış ayrıntılara, görüş alanına ve yeşillik çekme mesafelerine sahip gelişmiş grafiklere sahiptir.

Predator Hunting Grounds | &

Bu çok oyunculu nişancı oyununda Predator tarafından avlanın veya avlanın. Elit bir Fireteam'in üyesi olarak oynayın ve Predator sizi bulmadan önce paramiliter operasyonları tamamlayın. Ya da kupalarınızı tek tek toplamak için bir dizi ölümcül uzaylı teknolojisi arasından seçim yaparak en değerli avı avlamak için Predator olarak oynayın.

HELLDRIVERS | &

HELLDIVERS, Magicka'nın yaratıcılarından hardcore, kooperatif, ikiz çubuk atıcıdır. HELLDIVERS adı verilen elit birimin bir parçası olarak, oyuncular SÜPER DÜNYA'yı korumak ve yoğun bir galaksiler arası savaşta insanlığın düşmanlarını yenmek için birlikte çalışmalıdır

Marvel's Spider-Man Remastered | &

Marvel's Spider-Man Remastered'da, Peter Parker ve Spider-Man'in dünyaları orijinal bir aksiyon dolu hikayede çarpışıyor. Marvel's New York'ta büyük suçlarla ve ikonik kötü adamlarla savaşan deneyimli bir Peter Parker olarak oynayın. Canlı mahallelerde web'de gezinin ve destansı yayından kaldırmalarla kötü adamları yenin.

PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi?

PC'YE GELECEK OLAN PLAYSTATION OYUNLARI NELER?

Marvel's Spider-Man: Miles Morales | 2022 Sonbahar

Daha büyük ol. Kendiniz olun. Yeni kahraman, kendi Örümcek Adamı olmak için inanılmaz, patlayıcı yeni güçlerde ustalaşırken Miles Morales'in yükselişini deneyimleyin. Marvel'ın Örümcek Adam evrenindeki son macerada, genç Miles Morales, yeni bir Örümcek Adam olarak akıl hocası Peter Parker'ın ayak izlerini takip ederken yeni evine uyum sağlıyor.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection | 2022

UNCHARTED 4: A Thief's End ve UNCHARTED: The Lost Legacy'nin büyük beğeni toplayan, dünya çapında beğeni toplayan tek oyunculu oyunlarını içeren UNCHARTED™™: Legacy of Thieves Collection'da mirasınızı arayın ve haritada izinizi bırakın.

Son Dakika Gamegar PC'ye gelen ve gelecek olan PlayStation oyunları neler? PS oyunları PC'ye gelecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement