Adana Bakan Çelik Mehmetçik Afrin'de Nasıl Zeytin Dalı Uzatacağını Gösteriyor - Son Dakika
Güncel

Adana Bakan Çelik Mehmetçik Afrin'de Nasıl Zeytin Dalı Uzatacağını Gösteriyor

Bakan Çelik Mehmetçik Afrin'de nasıl zeytin dalı uzatacağını gösteriyorAvrupa Birliği Bakanı (AB) ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Bizim askerlerimiz Afrin'de belli evlere giriyorlar.

25.02.2018 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Çelik Mehmetçik Afrin'de nasıl zeytin dalı uzatacağını gösteriyor

Avrupa Birliği Bakanı (AB) ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Bizim askerlerimiz Afrin'de belli evlere giriyorlar. O evlere girerken son derece saygılılar. Evlere girince görüyorlar, yaşlı, çaresiz insanlar ellerinin arkasından bağlanmışlar ve o evlere hapsedilmişler. TSK, oradaki mazlumlara zeytin dalı uzatmaya devam ediyor dedi.

Adana'da Ak Parti Seyhan ilçesinin 6'ıncı olağan kongresi Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Çok sayıda partilinin katıldığı kongerede il ve ilçe başkanlarının yanısıra partinin belediye başkanlarıda hazır bulundu. Kongrede konuşan Bakan Ömer Çelik, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik şöyle konuştu Bizim askerlerimiz Afrin'de belli evlere giriyorlar. O evlere girerken son derece saygılılar. Evlere girince görüyorlar, yaşlı, çaresiz insanlar ellerinin arkasından bağlanmışlar ve o evlere hapsedilmişler. O teröristler bunu ne için yapıyorlar, TSK orayı bombaladığı zaman bakın o insanları TSK öldürdü diyecekler. TSK, dünyada sivillere karşı en saygılı ordu olarak elinden geleni yapıyor. TSK, oradaki mazlumlara zeytin dalı uzatmaya devam ediyor? dedi. Teröristlerin bölge haklına eziyet çektirdiğinide belirten Çelik, Mehmetçik nasıl zeytin dalı uzatacağını gösteriyor. Hemen o yaşlı insanların ellerindeki kelepçeleri söktü, onları, öldürülmek üzere oraya terk eden katillere mahkum etmekten kurtardı. Onların tansiyonlarını ölçüp sağlık hizmeti verdiler. Askerlerimiz mazlum insanlara yardım elini uzatıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti orada bu insanlar Kürt müdür, Türkmen midir, Arap mıdır diye kimliklerine bakmıyor, bunlar mazlumdur diye giriyor.?

ABD'NİN KUDÜS KARARINA TEPKİ

Bakan Çelik ayrıca, ABD'nin İsrail'deki büyükelçiliğini 14 Mayıs'ta Kudüs'e taşıma kararıyla ilgili olarak da, Bölgedeki barışı ortadan kaldıracak şekilde ABD, büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı aldı. Ancak İsrail'in kuruluş yıldönümünde büyükelçiliğin taşınacağı söylendi. Bununla ilgili olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. Başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin Devleti'nin kurulması temel tezimizdir? ifadelerini kullandı. Ahmet Akan'ın tek aday olarak girdiği kongerede eski başkan Abdurrahman Yeşiltaş, partililere teşekkür etti.

Adana Bakan Çelik Mehmetçik Afrin\'de Nasıl Zeytin Dalı Uzatacağını Gösteriyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Bakan Çelik Mehmetçik Afrin'de Nasıl Zeytin Dalı Uzatacağını Gösteriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement