Bağlantı Köprüsü Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bağlantı Köprüsü Açılışı Yapıldı

Bağlantı Köprüsü Açılışı Yapıldı

Bahçeşehir-TEM bağlantı köprüsünün resmi açılışı yapıldı.

10.09.2012 09:07

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yatırımlarından olan Sarıyer - Çayırbaşı tüneli ile İstanbul genelinde yapımı tamamlanan 20 kavşak ve yol, Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Başbakan Erdoğan'ın, uydu bağlantısı ile gerçekleştirdiği açılışlardan biri de Bahçeşehirliler'in uzun zamandır beklediği Bahçeşehir- Esenyurt TEM ilave köprü ve bağlantı yolları oldu.

Açılış törenine, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Basaksehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Şahin, Şenol Ercan, Yasin Kartoğlu, Bedri Sinan Gül ve vatandaşlar katıldı.

Trafikte büyük rahatlık yaşanacak

Bahçeşehir-Esenyurt TEM ilave yolları projesi ile Bahçeşehir-TEM bağlantı köprüsünün yanına 106 mt uzunluğunda 3 şeritli köprü, 2 altgeçit, iki bağlantı yolu ilave edilerek, oluşan aşırı yoğunluk giderildi. Ayrıca altyapı ve aydınlatmaları da yenilendi.

Sarıyer-Çayırbaşı Tüneliyle birlikte açılışı gerçekleşen kavşak ve yollar ise şöyle:

Bahçelievler İzzettin Çalışlar Caddesi yol düzenlemesi, Bakırköy Yeşilköy Havuzlu Kavşağı, Başakşehir İkitelli viyadük ve bağlantı yolları, Bayrampaşa bağlantı yolu üzeri Esenler kavşağı, Beşiktaş-Etiler TEM bağlantı yolu, Çatalca Hisarbeyli Köprüsü, Çekmeköy Taşdelen kavşağı, Çekmeköy Madenler alt geçidi, Çekmeköy Belediyesi yeni hizmet binası bağlantı yolları,Esenler alt geçidi, Bahçeşehir-Esenyurt TEM ilave köprü ve bağlantı yolları, Kadıköy Bostancı TCDD alt geçidi ve bağlantı yolları, Kağıthane Barbaros Caddesi kavşak ve bağlantı yolları, Silivri Selimpaşa Adnan Menderes Bulvarı ve çevre yolları, Sultangazi Osmangazi ilave altgeçit ve meydan düzenlemesi, Ümraniye TEM yan yol alt geçitleri, Ümraniye Tepeüstü Kavşağı, Üsküdar Beylerbeyi kavşak ve bağlantı yolları, Üsküdar sahil yolu düzenlemesi, Zeytinburnu Topkapı Ulubatlı Hasan kavşağı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bağlantı Köprüsü Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement