Başbakan Yıldırım ve ABD Başkan Yardımcısı Pence Görüşmesi 1 Saat 20 Dakika Sürdü
Washington'daki temaslarına devam eden Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile bir araya geldi. Görüşme 1 saat 20 dakika sürdü.
Başbakan Binali Yıldırım, Washington'da dün akşam için planlanan ancak bugüne ertelenen randevuda ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile bir araya geldi.
MASADA 3 ANA KONU VARDI
Heyetler arası görüşmede masada ABD'nin terör örgütü PYD/ PKK'ya verdiği silahlar, Gülen'in iadesi ve Vize krizi vardı.
Beyaz Saray Roosevelt Salonu'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, TSİ 19.00'da başladı, 20:20'de sona erdi.
BAKANLAR DA KATILDI
Görüşmeye, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile Başbakan Yıldırım'ın Dışişleri Başdanışmanı Kerim Uras ve diğer yetkililer katıldı.
BAŞBAKAN'IN SIRADAKİ DURAĞI NEW YORK
Görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım Beyaz Saray'dan ayrılarak Washington'daki temaslarını tamamlamış oldu. Yıldırım'ın ABD temasları New York'ta devam edecek.
