Belediye Başkanı Çağırıcı'dan Şampiyonlara Destek - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Çağırıcı'dan Şampiyonlara Destek

Belediye Başkanı Çağırıcı\'dan Şampiyonlara Destek

Okullar Arası Genç Erkekler Futbol Grup Birinciliği'ni kazanan Orkunoğlu Koleji yöneticileri, Bağcılar Belediye Başkanı'nı ziyaret etti.

29.01.2013 11:16  Güncelleme: 11:31

2012-13 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler Futbol Grup Birinciliği'ni kazanan Özel Orkunoğlu Koleji yöneticileri, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı ziyaret etti. Şampiyonları kutlayan Başkan Çağırıcı, spora ve sporculara her zaman destek vereceklerini belirterek, "Kendilerini dünya şampiyonu olarak görmek istiyoruz" dedi.

2012-13 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler Futbol Grup Birinciliğini kazanan Özel Orkunoğlu Koleji yöneticileri, Orkunoğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlker Çeteci ve Orkunoğlu Koleji Müdürü Nevzat Ünsal, Genç Erkekler Futbol Şampiyonası Grup Birinciliği Kupası ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı ziyaret etti. Genel Müdür Çeteci, Başkan Çağırıcı'ya, İstanbul'da 205 okul arasında 3'üncü olarak Sinop'ta düzenlenen Grup Şampiyonası'na katıldıklarını ve birinci olarak yarı finale kaldıklarını söyledi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, okul yöneticilerini tebrik ederek, " Çorum'da düzenlenecek Yarı Final maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah buradan birinci olarak çıkıp finallerde Türkiye Şampiyonu olarak ilçemizin adını duyurursunuz" dedi.

Başkan Çağırıcı, spora önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü'nü kurduk. Sporun her dalında uluslararası müsabakalara katıldıkları zaman yardımcı oluyoruz. Özel Orkunoğlu Koleji'nin başarılı futbol takımına yardımcı olacağız. Kendilerini dünya şampiyonu olarak görmek istiyoruz."

Genel Müdür Çeteci de, hedeflerinin yarı finali geçerek Antalya'da Türkiye Şampiyonu olup Nisan ayında Fransa'da düzenlenecek Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Çağırıcı'dan Şampiyonlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement