Britanya Topraklarının Görkemli Mirasını ODEON Tours'la Keşfedin - Son Dakika
Güncel

Britanya Topraklarının Görkemli Mirasını ODEON Tours'la Keşfedin

Britanya Topraklarının Görkemli Mirasını ODEON Tours\'la Keşfedin

Edinburg, Glasgow, Lake District, York ve Londra; ODEON Tours'la 1149 Euro'dan başlayan fiyatlarla keşfedilmeyi bekliyor.

26.06.2013 16:57

ODEON Tours; Britanya gezisi ile ziyaretçilerini geçmişe yolculuğa çıkaracak. Britanya turu Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile yola çıkarak 3* veya 4* otellerde 7 gece konaklamalı olarak gerçekleştiriliyor. Lake District (Göller Bölgesi), Nottingham ve Cambridge turları da geziye dahil...

Loch Ness Gölü efsanesini yerinde dinleyin; Edinburgh

ODEON Tours'un Britanya gezisi, İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a hareket ile başlıyor. Sönmüş yanardağlar ve kayaların üzerine kurulu tarihi şehirde; Edinburgh Şatosu ve Royal Mile görülecek yerler arasında. Edinburg Kalesi'nin surlarından bakıldığında, eteklerinden aşağıya uzanan ortaçağ sokakları, gizem ve geleneği yansıtan nefes kesici teraslar görülebilir.

Van Gogh, Dali, Gauguin gibi ünlü ressamların galerilerini, Britanya'nın en büyük ve en derin gölü olan efsanelere konu olmuş canavarıyla ünlü Loch Ness Gölü'nü görmeden bu bölgeden geri dönülmemeli. Ayrıca, Edinburg bölgesinde bulunan dünyanın en uzun su altı tünelinde yürüme fırsatı kaçırılmamalı.

Büyük Britanya'nın en geniş Iskoç mirasina sahip şehri; Glasgow

Britanya'da bulunan İskoçya nüfusunun üçte birini barından Glasgow şehrinde; İskoçya'nın etkileyici ve mistik mimarisi ile inşa edilmiş Stirling Kalesi, William Wallece anıtı ve göller bölgesi mutlaka görülmeli. Glasgow'da viski yapım fabrikalarını gezip, buralarda yapılan viskileri denemek farklı bir tecrübe olabilir.

Glasgow'un ardından İngiltere'nin en büyük doğal parkı olan Lake District (Göller Bölgesi)'e hareket edilecek. Ülkenin en derin gölü (Wastwater) ve en yüksek tepesini (Scafell Pike) de içeren Lake District'te tekneyle gezinti veya buharlı trenle yolculuk yapılabilir. Lake District'ten hareket, Ouse Nehri ve Foss Irmağı ile bölünmüş ve İngiltere'nin ortaçağdan kalma en uzun duvarlarıyla çevrili olan York şehrine olacak. York'ta görülecek yerler arasında The Minster Katedrali, York Minster, Yorkshire müzesi ve bahçeleri sayılabilir.

Dünyanın en önemli iş ve finans merkezlerinden biri; Londra

İngiltere'nin başkenti olan Londra'da Big Ben Saat Kulesi, Madame Tussauds Müzesi ve London Eye'ı görmeden Londra'yı görmüş sayılmazsınız. Londra'da; Trafalgar Meydanı, tarihi Londra evleri, Milli Galeri, Parlemanto binası, Hyde Park, Westminister Kilisesi, Buckingham Sarayı, Tower of London, ünlü Londra Köprüsü, St. Paul Katedrali de gezilecek yerler arasında.

Kraliçenin hafta sonlarını geçirdiği dünyanın en eski ve en büyük kalesi olan Windsor Kalesi, yabancı devlet başkanlarının konuk edildiği görkemli yemek ve konuk odalarına, kraliyet sanat koleksiyonuna, Kraliçe Mary'nin bebek evine, Napoleon'un Waterloo savaşında giydiği pelerini ve kılıcına, Leonardo Da Vinci, Rubens, Canletto, Van Dyck ve Rembrandt'ın resimlerine ve Kraliyet ailesinin düğünlerinin yapıldığı St. George Kilisesi'ne ev sahipliği yapmakta olup ODEON Tours'un Britanya gezisinde görülecekler arasında yer almaktadır.

İngiliz kafelerinde beş çayının keyfine varıp, çeşitli pastane ürünlerinin de tadına mutlaka bakılmalı.

Kalitenin adresi ODEON Tours'la 5 kıtada 23 farklı ülkeye seyahat

ODEON Tours, başta Mısır ve Tayland'da bulunan ofislerinin yanı sıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün ve Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam ediyor. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ile ODEON Tours'un uluslararası deneyimleri tecrübe edilebilir.

ODEON Tours'dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil

TÜRK HAVA YOLLARI'nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles & Smiles'ın üyeleri ODEON Tours'dan gerçekleştirecekleri tüm yurt dışı tur paketlerinde ve kişiye özel hazırlanan programlarda her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Britanya Topraklarının Görkemli Mirasını ODEON Tours'la Keşfedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement