Bursa'da Kaybolan Yaşlı Adam İçin Arama Çalışması Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kaybolan Yaşlı Adam İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Bursa\'da Kaybolan Yaşlı Adam İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 gündür haber alınamayan yaşlı adam için karadan ve denizden arama çalışması başlatıldı. Osman Altıkardeşler'in kaybolması üzerine ailesi, polis ve jandarmaya ihbarda bulundu. AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarına dron da destek verildi. Altıkardeşler'in epilepsi hastası olduğu belirtildi. Yaşlı adamın kızı, babasının son görüldüğü yerdeki kıyafetlerini sosyal medyada paylaşarak yardım istedi.

19.07.2023 17:11

Bursa'da 2 gündür haber alınamayan yaşlı adam için karadan ve denizden arama çalışması başlatıldı.

Olay, Mudanya ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 Temmuz'da evden ayrılan Osman Altıkardeşler, 16 BSA 08 plakalı aracıyla en son Kurşunlu mevkiinde görüldü. Bir daha kendisinden haber alınamayan Altıkardeşler'in hayatından endişe eden ailesi, polis ve jandarmaya ihbarda bulundu. İhbar üzerine AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kara ve denizden arama çalışması başlatıldı.

Yaklaşık 10 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalara dron ile de destek verilirken, Altıkardeşler'in epilepsi hastası olduğu ifade edildi.

Çocukları sosyal medyadan son görüntüsünü ve kıyafetlerini paylaştı

Pazartesi gününden bu yana babalarından haber alamadıklarını belirten yaşlı adamın kızı, son olarak babasının Kurşunlu Mahallesi'nde görüldüğünde üzerinde olan kıyafetlerini sosyal medyasından paylaştı. 'İlknurecembatu' isimli hesaptan yapılan paylaşımda, "Kayıp olan Osman Altıkardeşler'in (babamın) üzerinde koyu yeşil tişört, siyah şort ve ayağında kapalı terlik vardı. Son arkasından görüntüsü budur. Lütfen bu kıyafetler dışında bilgi gelmedikçe bize yönlendirmeyiniz. Hala bir haber yok maalesef. Çok üzgünüz. Destekleriniz için çok teşekkürler" ifadelerine yer verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kaybolan Yaşlı Adam İçin Arama Çalışması Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement