Can Kazaz'dan Sabırsızlıkla Beklenen Albüm: - Son Dakika
Güncel

Can Kazaz'dan Sabırsızlıkla Beklenen Albüm:

Can Kazaz\'dan Sabırsızlıkla Beklenen Albüm:

Can Kazaz'ın yeni albümü 24 Mart'ta dinleyiciyle buluşuyor. BİLGİ Music Label'dan çıkacak olan "Ben Sizden Kaçtım" adlı albümün lansman konseri ise 29 Mart 2017 tarihinde Babylon Bomonti'de olacak

15.03.2017 09:40

Türkiye müzik piyasasına önemli isimler kazandıran İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nün, müzik paylaşım mecrası BİLGİ Music Label (BML), ilk albümünü çıkarıyor. BİLGİ Müzik araştırma görevlisi ve bağımsız müzik dünyasının önemli isimlerinden Can Kazaz'ın, Ben Sizden Kaçtım adını taşıyan yeni albümü 24 Mart 2017 tarihinde dijital müzik marketlerde dinleyicilerle buluşuyor.

Dokuz Parçadan Oluşuyor

İlk albümünden bu yana birbirinden eşsiz şarkılara imza atan bağımsız müziğin sevilen ismi Can Kazaz, merakla beklenen yeni albümü Ben Sizden Kaçtım ile geri dönüyor. Hazırlıkları bir yıldır süren albümün kayıtları, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Babajim İstanbul Stüdyoları'nda gerçekleşti.

Tüm söz, müzik ve miksajı Can Kazaz'a ait olan albümün kayıtları yine sanatçının kendisinin ve Ateş Erkoç'un imzalarını taşıyor. Mastering ise Babajim İstanbul Studios & Mastering'den Mirko Ettore D'Agostino tarafından yapıldı.

Umutlandıran şarkılarıyla tanıdığımız Can Kazaz, bu albümde ise varoluşumuzun karanlık tarafını sorguluyor. Zengin enstrüman seçkisi ve renkli düzenlemeleriyle öne çıkan albümde, 90'lar tadını da bulabileceğimiz geniş yelpazede dokuz şarkı yer alıyor: "Bunca Yıl" "Geriye Dönmeyince" "Unut" "Ankara'da Biri Var" "Beni Kurtar" "Bir Ben Kalsam" "Öğrenmemek Ayıp" "Zeliha" "The Sun".

Albümün İlk Canlı Performansı Babylon Bomonti'de

İlk olarak 17 Mart 2017 tarihinde Apple Music ve iTunes'da erişime açılacak albümün lansman konseri 29 Mart Çarşamba günü Babylon Bomonti'de düzenlenecek. Merakla beklenen albümün heyecan dolu konserinde Can Kazaz, uzun bir aranın ardından ilk kez müzikseverlerle buluşacak.

Can Kazaz: Bağımsız olarak çıkardığı iki uzunçalar albüm, iki kısa çalar albüm, iki de tekliyi Türkiye'nin en önemli mekanları ve festivallerinde icra ettikten sonra, kendi jenerasyonunun en dikkat çeken şarkıcı/şarkı yazarlarından biri olduğunu ispatladı. Çoğunlukla akustik enstrümanların eşlik ettiği yumuşak sesi ve kendine has düzenleme teknikleriyle ön plana çıkan Can Kazaz, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nü yüksek onur derecesiyle bitirdi. Türkiye'de bir ilke imza atılan BİLGİ Music Label ile çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can Kazaz'dan Sabırsızlıkla Beklenen Albüm: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement