Çete Lideri Harem Kurmuş! 8 Kadınla Birlikte Yaşıyormuş - Son Dakika
Güncel

Çete Lideri Harem Kurmuş! 8 Kadınla Birlikte Yaşıyormuş

Çaldıkları kamyonetleri kaçak yollarla Suriye'ye götürüp satan çete yakalandı. Çete liderinin sekiz kadınla birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

13.02.2016 09:57  Güncelleme: 10:32

İstanbul polisi, son dönemde aynı marka kamyonetlerin çalınması üzerine inceleme başlattı. İlk olarak kamyonetleri çalan çetenin İstanbul ve Hatay'da yapılandığı belirlendi.

ÖNCE HATAY'A ORADAN DA SURİYE'YE

Teknik ve fiziki takipte ise çalıntı kamyonetlerin TIR'lara yüklenip Hatay'a, buradan da Suriye'ye götürülüp satıldıkları ortaya çıkarıldı. Çetenin İstanbul liderinin Mevlüt A., Hatay liderinin Hüseyin T. olduğu belirlendi.

SORUŞTURMA 6 AY SÜRDÜ

6 ay süren soruşturmanın sonunda da eşzamanlı operasyon yapıldı. İstanbul, Hatay, Bursa ve Şanlıurfa'daki çok sayıda adres basıldı, 12 şüpheli gözaltına alındı.

8 SEVGİLİYLE YAŞIYOR

Şüphelilerin sorguda kamyonetleri 10 ile 15 bin TL arasında değişen fiyatlara sattıkları, Suriye'ye götürülmesinde ise kaçak yolların kullanıldığı belirlendi. Araçları Suriye'deki terör örgütlerinin aldığı tespit edildi. Suriye pasaportuna da sahip olan çete liderlerinden Hüseyin T.'nin 8 kadınla birlikte yaşadığı, son sevgilisinin de 17 yaşında Suriyeli bir genç kadın olduğu bildirildi. (Kaynak: Hbaertürk)

Çete Lideri Harem Kurmuş! 8 Kadınla Birlikte Yaşıyormuş

Son Dakika Güncel Çete Lideri Harem Kurmuş! 8 Kadınla Birlikte Yaşıyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Rahatsız: Takım tutar gibi parti tutarsak onleyıcı kolluk kuvveti yerine cemaatci güç oluşturursak dış poltikamızı preişan edersek işte sonuç bu. 26 1 Yanıtla
    mg3: Doğru söylüyorsun iki seçimde 40 50 oy aldıakp CHP 25 aldı kim takım tutuyor sence 4 2
  • cudi: Evlenmek icin bir tane bulamadim adam 8 tane ile yasiyor 24 1 Yanıtla
  • KÜRŞAT: KAÇAK YOLLARLA KÇALDIKLARI KAMYONETLERİ SURİYE DE SATAN.....DEĞİL Mİ YANLIŞ OKUMADIM....!!!!! BU NE DEMEK YAAAA.......YANİ SINIR KAPISINDAN ÇALDIĞI KAMYONETLE ÇIKIP SRİYE DE SATIYORLAR ÖYLEMİİİİİİ..........EYYY DEVLETİMMMM BU İŞİ KİM KONTROL EDİYOR....!!!! ALOOOOOOOOOO.......UYUYORMUSUNUZ YETKİLİLER ALOOOOOOO 20 1 Yanıtla
  • bedava: o tırlar sınırdan nasıl geçiyormuş ? gümrük polisinin borusu kapıkuledemi ötüyor sadece ? ne iş yapar bu kurum ? 21 0 Yanıtla
  • .: Ne yapacak simdi o kadinlar :((( 10 8 Yanıtla
  • Çotanak: Adam benim hayalimi gercekleştirmiş 8 8 Yanıtla
  • vatandaş: bizim mit e de öğretseler di nasıl gidip geldiklerini. 15 1 Yanıtla
  • ali: ulan biz daha bir tane bulamadık adama bak 11 3 Yanıtla
  • DeRossi: Eee Sınırı ypg kapatı saltanat bitti 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement