CHP'li Ağbaba, En Yoksul Devlet Başkanının Makam Şoförü Oldu - Son Dakika
Güncel

CHP'li Ağbaba, En Yoksul Devlet Başkanının Makam Şoförü Oldu

Dünyanın en yoksul devlet başkanı Jose Mujica Türkiye'ye geldi. Mujica'nın şoförlüğünü ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptı.

30.10.2015 12:47  Güncelleme: 12:49

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak bilinen Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte İstanbul'a geldi. Jose Mujica'ya CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın şoförlük yapması dikkat çekti.

VELİ AĞBABA KARŞILADI

Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 23.55'de Paris'ten İstanbul'a gelen Jose Mujica'yı Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba karşıladı.

Mujica ve eşi daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele hareket etti. İstanbul'a gelen eski Uruguay Devlet Başkanı Mujica'nın Türkiye'de kalacağı 10 gün boyunca CHP'li bazı belediyeler tarafından konuk edileceği öğrenildi.

CUMARTESİ ANNELERİNİ ZİYARET EDECEK, İŞÇİLERLE BULUŞACAK

Mujica'nın programında Cumartesi Anneleri ile buluşma, DİSK'in düzenleyeceği panelde işçilerle sohbet, Cemevi ziyareti gibi faaliyetler yer alıyor. İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını da gezecek olan Uruguay eski Devlet başkanı, İzmir ve Eskişehir Odunpazarı'nda da yine işçilerle buluşacak.

CHP\'li Ağbaba, En Yoksul Devlet Başkanının Makam Şoförü Oldu

Son Dakika Güncel CHP'li Ağbaba, En Yoksul Devlet Başkanının Makam Şoförü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • MİSAFİR 07: demek istiyorlarki.. biz iktidara gelirsek bizde uruguay gibi fakirleştireceğiz türkiyeyi .. mersedese deyilde fos fos a muhtaç edecez demek istiyorlar chp liler. 24 14 Yanıtla
  • Türkiye: Ulan chpliler 2 kasımda yine Ak parti başa gelecek onun için içinizi yrtmayn 5 19 Yanıtla
  • AKP: deas dess deas deas 3 21 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: NAMAZ ICIN CAMII ICIN AKP 8 12 Yanıtla
  • MERT: ULAN SU YALAKALIKTA CHP NIN ELINE KIMSE SU DOKEMEZ KIM BILIR NE PLANLARI VARDIR 13 5 Yanıtla
  • CHP YE OY VERMEYIN: UNUTMAYIN : CHP DINSIZ PARTIDIR 7 7 Yanıtla
    öyle: benim karnim doysunda yemisim dini 1 5
  • hakikats: Madem en yoksul devlet başkanı ise dünyanın en pahallı ülkesine hangi parayla geldi. Yoksa ona da mı öğreteceksiniz atalarınızın mesleğini???? 12 1 Yanıtla
  • murattt: ne oldu şimdi chp demi böyle olacak rezidans altına tosba araba ile mi gidecekler la bırak işin gücün şov şov şov 9 4 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: IMAMHATIPLERIN KAPANMAMASI ICIN AKP 6 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement