CHP'li Aydoğan:Türkiye'nin Geleceğini Çiçek'in Hanımına Soralım - Son Dakika
Güncel

CHP'li Aydoğan:Türkiye'nin Geleceğini Çiçek'in Hanımına Soralım

CHP\'li Aydoğan:Türkiye\'nin Geleceğini Çiçek\'in Hanımına Soralım

CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Geleceğini veya Dünyanın Geleceğini Cemil Çiçek'in Hanımına Soralım" Dedi.

07.01.2011 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in 'evde seçimleri yüzde yüz tahmin eden kişinin eşi olduğunu, ancak kendisine göre yüzde 45 oy alacaklarını' açıklaması üzerine, "O zaman istatistiklere gerek yok. Türkiye'nin geleceğini veya dünyanın geleceğini Cemil Çiçek'in hanımına soralım" dedi.

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde partisinin ilçe başkanlığını CHP Meclis Üyesi Aylin Nazlıaka ile birlikte ziyaret eden Ergün Aydoğan, ilçe yöneticileri ile görüştü. Ergün Aydoğan, Cemil Çiçek'in evde seçimleri yüzde yüz tahmin eden kişinin eşi olduğunu, ancak kendisine göre oylarının yüzde 45'in altına düşmeyeceği açıklaması ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

"Bizim eşlerimiz çok yetenekli değil. Gece yattıklarında Amerika'daki Horland hastanesini görmüyorlar. Maalesef öyle güzel rüyalar gören eş bulamadık. Çok şanslı değiliz. O zaman istatistiklere gerek yok. Türkiye'nin geleceğini veya dünyanın geleceğini Cemil Çiçek'in hanımına soralım. Rüyaya yatsın, rüyasını yorumlasın. Türkiye'deki gelecekteki sorunlar nasıl çözülecek. Onları da Cemil Çiçek'in hanımına soralım."

'CHP İKTİDAR ADAYIDIR'

Ergün Aydoğan, Cemil Çiçek'in, "Siyaset pazarında tezgaha ne koyduğunuz önemli. CHP'nin tezgahında mal yok sadece taş var, gelene gidene atıyorlar. İktidar adayı değiller" açıklamaları ile ilgili olarak da şöyle konuştu: "Biz 41 tane öneri ortaya koyduğumuzda, bu 41 öneriyi gerçekleştiremeyeceğimizi söyleyenler onlar değil mi? Yani bu CHP'nin iktidar hedefi değil mi. 8 yıldır parlamentonun 3 de 2'si ile bu ülkeyi yöneteceksiniz, kapının önüne konulan işçiler, üniversite kavgalarını biz yaratmıyoruz. Geçinemeyen vatandaş tablosunu da biz yaratmadık. Bu antidemokratik uygulamaları da biz yapmıyoruz. Baskı, şiddet uygulayan hükümet. Demokrasi adına bunları uygulayan AKP iktidarı, Cemil Çiçek'in ta kendisi uyguluyor. Buradan soruyorum; 8 yıllık süre içinde istihdama yönelik hangi yatırımı yapmışlar. CHP tüm sorunları biliyor. Bütün siyasi partilerden daha iktidar adayı partidir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Aydoğan:Türkiye'nin Geleceğini Çiçek'in Hanımına Soralım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement