Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı - Son Dakika
Güncel

Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, çarşafının içerisinden çıkardığı balta ile Atatürk anıtına saldıran kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırgan, tedavi için Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

26.11.2018 13:11  Güncelleme: 14:02

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Atatürk Anıtı'na baltayla saldıran ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çiğdem B. (30), tedavi görmesi için mahkeme kararı ile İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Çorlu'da 13 Kasım'da Omurtak Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na baltayla vurup anıtın ayak kısmına zarar veren Çiğdem B., polis tarafından yakalandı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Çiğdem B., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çiğdem B., daha sonra polis tarafından yeniden gözaltına alınarak, tekrar Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkeme, Çiğdem B.'nin psikolojik tedavi görmesi için hastaneye yatırılmasına karar verdi.

Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı

TEDAVİYE ALINDI

Çiğdem B., kararın ardından polis eşliğinde İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Çiğdem B., burada tedaviye alındı.

"PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞININ BULUNDUĞU TESPİT EDİLDİ"

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Anıtı'na baltayla saldıran Çiğdem B.'nin mahkemeden adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından yaptığı yazılı açıklamasında, şüphelinin psikolojik tedavi gördüğünün tespit edildiğini bildirmişti. Açıklamada, "Soruşturma safahatında şüphelinin psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğu, bu doğrultuda psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir. Olaya ilişkin soruşturma tüm yönleriyle ayrıntılı ve titiz bir şekilde yürütülmektedir" ifadelerine yer verilmişti.

Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı
Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı
Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarşafının Altından Çıkardığı Baltayla Atatürk Anıtına Saldıran Kadın, Tedaviye Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement