Çorlu'da yaşlı adam gasbedildi, saldırganlar görüntülerden yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da yaşlı adam gasbedildi, saldırganlar görüntülerden yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir yaşlı adam, önünü kesen ve darbeden iki saldırgan tarafından cep telefonu ve para gasbedildi. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheliler, 1800 saatlik görüntü incelenerek tespit edildi ve tutuklandı.

05.12.2023 15:59  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde önünü kestikleri C.T.'yi (62) darbedip, üzerindeki cep telefonu ile 2 bin 220 TL'yi gasbeden O.K. (25) ile S.P. (23), 1800 saatlik görüntü incelenerek yakalandı. Beyin kanaması geçirip, hayati tehlikesi bulunan C.T.'nin saldırıya uğradığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 1 Aralık'ta saat 23.00 sıralarında Çorlu'nun Reşadiye Mahallesi Kurt Mustafa Sokak'ta meydana geldi. Evine giden C.T.'nin arkasından koşarak gelen O.K. ile S.P., önünü kesip üzerindeki paraları vermesini istedi. Direnen C.T., uğradığı tekme ve yumruklu saldırı sonucu baygın halde yere düştü, 2 kişi cep telefonu ile 2 bin 220 lirasını alarak kaçtı. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.T.'nin beyin kanaması geçirdiği, kafatasında çatlaklar meydana geldiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. C.T.'ye saldırı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 150 kamerada 1800 saatlik görüntü incelenerek şüphelilerin O.K. ve S.P., olduğu belirlendi. Evlerinde gözaltına alınan 2 şüphelinin 'uyuşturucu' ve 'hırsızlık' suçlarından sabıkaları bulunduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.K. ve S.P. tutuklandı. (DHA)

Çorlu\'da yaşlı adam gasbedildi, saldırganlar görüntülerden yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da yaşlı adam gasbedildi, saldırganlar görüntülerden yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement