Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador'da Resmi Tören ile Karşılandı (2) - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador'da Resmi Tören ile Karşılandı (2)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador\'da Resmi Tören ile Karşılandı (2)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şili, Peru ve Ekvador'u kapsayan Güney Amerika turunun son durağı olan Ekvador'un başkenti Kito'da bulunuyor.

04.02.2016 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şili, Peru ve Ekvador'u kapsayan Güney Amerika turunun son durağı olan Ekvador'un başkenti Kito'da bulunuyor. Beraberindeki heyet ile birlikte Ekvador'un başkenti Kito'ya ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Mariscal Sucre Uluslararası Havalimanı'nda Ekvador Dışişleri Bakanı Ricardo Patino, Türkiye'nin Kito Büyükelçisi Korkut Güngen ve büyükelçilik personeli karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Carondelet Sarayı'nda Resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Ekvador'un başkenti Kito'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvador Devlet Başkanı Rafael Correa Delgado tarafından Carondelet Sarayı'nda törenle karşılandı.

Tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan iki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından Ekvador Devlet Başkanı Delgado ile birlikte töreni izlemeye gelen Ekvadorlu vatandaşları sarayın balkonundan selamladı ve basın mensuplarına fotoğraf verdi. İki lider düzenlenen geleneksel dans gösterisini izledikten sonra, baş başa ve heyetler arası görüşmeleri gerçekleştirmek üzere Carondelet Sarayı'na geçti.Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador'un başkenti Kito'daki resmi temaslarına, Bağımsızlık Kahramanları Anıtı'na çelenk koyma törenine katılarak başladı. Düzenlenen törende anıta çelenk bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Ekvador Devlet Başkanı Delgado ile görüşmek üzere Carondelet Sarayı'na hareket etti. - Quito

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekvador'da Resmi Tören ile Karşılandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement