DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 23 Nisan mesajı yayınladı - Son Dakika
Güncel

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 23 Nisan mesajı yayınladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 23 Nisan mesajı yayınladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TBMM'nin kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Twitter hesabından mesaj yayınladı. Babacan, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile daha güçlü bir Meclis hedefine işaret etti.

23.04.2023 10:13

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bugün 23 Nisan. TBMM'nin kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm yol arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. 14 Mayıs'tan sonra Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile çok daha güçlü bir Meclis'e kavuşacağız" mesajını paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TBMM'nin 103. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Twitter hesabından mesaj yayınladı. Babacan'ın paylaşımı şöyle:

"Bugün 23 Nisan. TBMM'nin kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm yol arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. 14 Mayıs'tan sonra Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile çok daha güçlü bir Meclise kavuşacağız."

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement