Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-2

Dha Yurt Bülteni-2

(ÖZEL)1)15 KÖPEĞİN 80 YERİNDEN ISIRDIĞI KADIN HALA ŞOKTAKAYSERİ de yaklaşık 15 köpeğin saldırısına uğrayan ve 80 yerinden ısırılan Hatice Uygur (52) dehşet dolu o anları anlattı.

25.03.2017 09:23

(ÖZEL)

1)15 KÖPEĞİN 80 YERİNDEN ISIRDIĞI KADIN HALA ŞOKTA

KAYSERİ de  yaklaşık 15 köpeğin saldırısına uğrayan ve 80 yerinden ısırılan Hatice Uygur (52) dehşet dolu o anları anlattı. Talihsiz kadın "Tarlanın içinden gidiyordum. Önce bir köpek bana yaklaştı ve üzerime gelerek havladı. Ardından da tarladaki yaklaşık 15 köpek üzerime saldırdı " dedi.Dün, Talas ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi, Komando Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, başıboş 15 köpeğin saldırısına uğrayan ve 80 yerinden ısırılan kadın, yaşadığı dehşet dolu anları tedavi gördüğü hastanede anlattı. 52 yaşındaki 3 çocuk annesi Hatice Uygur, kuduz tedavisi gördüğü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde DHA muhabirine, olay anını ve sonrasını " Oğluma para göndermek için dışarı çıktım. Tarlanın içinden gidiyordum. Önce bir köpek bamna yaklaştı ve üzerime gelerek havladı. Ardından da tarladaki yaklaşık 15 köpek üzerime saldırdı. Uzaklaştırmaya çalışsam da sonuç alamadım. İmdat, can kurtaran yok mu? diye bağırdım. Köpekler beni parçaladı. Tarla yakınındaki inşaatlarda çalışan işçiler yardımıma geldi. İşçiler demir sopalarla köpekleri kovaladı. 112 ekipleri beni hastaneye getirdi. Kafama ve kollarıma dikiş atıldı. Kulaklarım parçalanmış. Bacaklarımı da ısırmışlar. Karnımı parçalayacaklardı ama, yüz üstüne yatarak kurtuldum. Allaha dua edip, kurtar beni dedim. Olayın şokunu hala atlatamadım" diye özetledi

Görüntü Dökümü

-----------------------

Hastanede tedavi gören kadınla röportaj

Detay

Haber: Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, DHA)

DV 1 DOSYA, 1 dakika 38 saniye/53 MB

===================================================

2)SAKARYA'DA BİN 150 POLİS 'ACİL' KODUYLA TOPLANDI

SAKARYA'da polislerin olağanüstü durumlarda en kısa sürede toplamak amacıyla bin 150 polis 'Güven 54' isimli tatbikatta 'acil' kodlu mesaj sonrası Demokrasi Meydanı ve belirli noktalara toplanarak yoklamaya alındı. Polisleri görüp olumsuz bir durum olduğunu zanneden vatandaşlar Demokrasi Meydanı'nda toplandı. Adapazarı kent merkezinde gece saat 01.00 sıralarında il genelinde görevli istirahatte olan bin 150 polisin'acil' koduyla cep telefonlarına gelen mesajla belirlenen noktalara çağırıldı. Bu mesaj sonrasında emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memurları Adapazarı Demokrasi Meydanı, Yenikent Polis Merkezi ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek toplanmaya başladı. Silahlarıyla hazır bir şekilde motosikletler ve polis araçlarıyla gelen polisler oluşturulan düzenle sıraya girdi. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı daha sonra yoklama almak için Demokrasi Meydanı'na geldi. Meydanı dolduran yüzlerce polis Vali Coş karşısında tek tek tekmil verdi. Alanlarda komiserler, şube müdürleri ve müdür yardımcıları Emniyet Müdürü Pınarbaşı'na yapılan tatbikatla ilgili rapor verdi.Vali Hüseyin Avni Coş tatbikatın olağanüstü durumlarda hazır bulunabilme durumunu test etmek amaçlı olduğunu belirterek, "Bizim olağanüstü durumlara karşı önleme ve müdahale planlarımız var. Bu bağlamda hem il emniyet müdürlüğümüzün bu konuda hazırladığı planlar var. Bu planların zaman zaman prova edilmesi, denenmesi, tatbikat yapılması gerekiyor. Bu kapsamda bugün il emniyet müdürlüğümüzün bu planlar doğrultusunda bir tatbikatını gerçekleştirdik. Burada, Yenikent Polis Merkezi ve İl Emniyet Müdürlüğü'nde arkadaşlarımıza hazırlanan bir mesaj var. Bunlar cep telefonların gönderiliyor. Yarım saat içinde arkadaşlarımız burada toplandılar" dedi.

Polislerin toplandığını gören vatandaşlar olumsuz bir durum yaşahdığını sanarak meydanda toplanırken, tatbikatı ilgiyle izledi. Vali Hüseyin Avni Coş yoklama sonunda polislere teşekkür ederek tatbikatı sonlandırdı.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Polislerin toplanması

Meydandan görüntüler

Valinin konuşması

ADAPAZARI(Sakarya), -

================================================

(ÖZEL HABER)

3)ARSLANKÖY'DEN İSPANYA'YA UZANAN BAŞARI ÖYKÜSÜ

Mersin'de Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu yönetmen, yazar ve oyuncu 3 çocuk annesi 60 yaşındaki Ümmiye Koçak, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo ile kamera karşısına geçerek şöhretin zirvesine oturdu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Türk Telekom'un 'Sen yeter ki hayal et' sloganı ile çekilen reklam filminde yönetmen koltuğuna oturan Koçak, halen merkez Toroslar İlçesi'ne bağlı Arpaçsakar Mahallesi'nde mütevazı yaşamını sürdürüyor. Madrid'e yapılan çekimlerde keyifli zamanlar geçirdiğini anlatan Koçak, en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çekimlerde kamera arkasında yaklaşık 100 kişinin görev yaptığını belirten Koçak, "Bu benim de ilk reklam çekimimdi. Onunla aramızda güzel şeyler geçti ama ne o benim dediğimi ne de ben onun dediğini anladım. Sadece gülüştük ve sıkı sıkı sarıldık, ana-oğul olduk" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------

-Ümmiye Koçak ile röp

-Detay görüntüler

-Ümimye Koçak ın ev ve bahçe işleri yapmasından görüntüler

Mustafa ERCAN-MERSİN/DHA

===================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement