Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya'da bir camide çekilen skandal görüntülere inceleme başlattı - Son Dakika
Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya'da bir camide çekilen skandal görüntülere inceleme başlattı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde bir genç kızın cübbe ve sarık giyerek dans ettiği görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

17.08.2023 14:15  Güncelleme: 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kocatepe Camii'nde çekilen fotoğrafların yankısı sürerken, bir skandal olay da Malatya'da yaşandı. Camiye giren genç kız, cübbe ve sarık giyerek dans etti ardından minbere çıkıp poz verdi. Görüntülerin sosyal medyada büyük tepki çekmesi sonrasında harekete geçen Diyanet İşleri Başkanlığı yaşanan olaya ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu. Öte yandan yapılan ilk incelemede videonun, camideki halıların değiştirildiği 30 Haziran 2019 tarihinden önce çekildiği tespit edildi.

İMAMIN KIYAFETLERİNİ GİYEREK DANS ETMEYE BAŞLADI

Türkiye Kocatepe Camii'nde uygunsuz kıyafetlerle yapılan çekimi tartışırken, skandal bir görüntü de Malatya'dan geldi. Camiye giren genç bir kız imamın kıyafetlerini giyerek cami içinde dans etmeye başladı.

Diyanet, Malatya'da bir camide çekilen skandal görüntüyle ilgili inceleme başlattı

AYAKLARINI KORKULUKLARIN ÜZERİNE ATIP POZ VERDİ

İmamın kıyafetleriyle bir süre dans eden kız, daha sonra minbere çıkıp ayaklarını korkuluklarının üzerine atıp poz verdi.

Diyanet, Malatya'da bir camide çekilen skandal görüntüyle ilgili inceleme başlattı

VATANDAŞLAR YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Görüntüler sosyal medyada da büyük tepki topladı. Birçok kullanıcı görüntülerle ilgili işlem yapılması çağrısında bulundu.

Diyanet, Malatya'da bir camide çekilen skandal görüntüyle ilgili inceleme başlattı

DİYANET GÖRÜNTÜLERE İLİŞKİN İNCELEME BAŞLATTI

Tepkiler sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Köprülü Mehmet Paşa Camisi'nde çekilen ve sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülere ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu.

"VİDEONUN 2019 YILINDAN ÖNCE ÇEKİLDİĞİ ANLAŞILMIŞTIR"

Başkanlıktan yapılan açıklamada, "Söz konusu yakışıksız videonun, caminin halılarının değiştirildiği 30 Haziran 2019 tarihinden önce çekildiği anlaşılmıştır. Cami mehabetini rencide eden görüntülere ilişkin Başkanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya\'da bir camide çekilen skandal görüntülere inceleme başlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyanet İşleri Başkanlığı, Malatya'da bir camide çekilen skandal görüntülere inceleme başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement