Diyarbakır'da polis memuru kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da polis memuru kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak öldürüldü

Elazığ'dan izinli olarak Diyarbakır'a gelen polis memuru Veysel Egin, ailesinin karıştığı kavgayı ayırmaya çalışırken pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Tüfeği ateşlediği belirlenen 16 yaşındaki K.D. tutuklandı.

04.09.2023 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR'a, görev yaptığı Elazığ'dan izinli gelen ve ailesinin de karıştığı kavgayı ayırırken pompalı tüfekle vurulup ölen polis memuru Veysel Egin (35), son yolculuğuna uğurlandı. Pompalı tüfeği ateşlediği belirlenen K.D. (16) tutuklandı, ailesi ise mahalleden taşındı.

Elazığ'da görev yapan polis memuru Veysel Egin, 3 gün izin alıp 2 Eylül'de, memleketi Diyarbakır'ın Hani ilçesi kırsal Kuyular Mahallesi'ne geldi. Dün sabah ailesiyle başka bir ailenin kavga ettiğini gören Egin, tarafları ayırmaya çalıştı. İddiaya göre, Egin, karşı aileden K.D.'nin ateşlediği pompalı tüfekle yaralandı. İhbarla adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Hani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati tehlikesi olan Egin, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Egin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Egin'in cenazesi, adli tıpta yapılan otopsinin ardından Kuyular Mahallesi'ndeki törenin ardından toprağa verildi.

Olayda, tüfeği ateşlediği belirlenen ve gözaltına alınan K.D., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. K.D.'nin ailesinin ise apar topar mahalleden taşındığı öğrenildi. (DHA)

Diyarbakır\'da polis memuru kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da polis memuru kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement