Eker-Byk Trofesi Tirilye Kupası'nın Galibi Eker Oldu - Son Dakika
Güncel

Eker-Byk Trofesi Tirilye Kupası'nın Galibi Eker Oldu

Eker-Byk Trofesi Tirilye Kupası\'nın Galibi Eker Oldu

12 Nisan Pazar günü, Tirilye Yat Limanı'ndan start alınan "Tirilye Kupası'na IRC ve destek sınıflarında 12 tekne ve 100'ün üzerinde yelkenci katıldı.

14.04.2015 16:25  Güncelleme: 16:26

Bursa Yelken Kulübü desteği ve Eker sponsorluğundaki yarışları "Eker Yayık Ayran" IRC sınıfında birinci olarak tamamladı.

Eker sponsorluğunda ve Bursa Yelken Kulübü desteğinde hayata geçirilen Eker-BYK trofesinin 2. yarışı olan "Tirilye Kupası", 12 Nisan Pazar günü Tirilye Yat Limanı'ndan start aldı. Saat 12:30'da başlayan yarışlara IRC ve destek sınıflarında 12 tekne ve 100'ün üzerinde yelkenci katıldı. Yapılan iki şamandıra yarışı sonucunda "Eker Yayık Ayran" günü birinci olarak tamamladı.

Sezonun ikinci yarışında zorlu bir gün geçiren yelkenciler, günü mangal partisi ve ödül töreni ile sonlandırdı. Eker Süt Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü ve Eker takımı kaptanı Ahmet Eker, sezonun 3. yarışı olan "Güney Marmara Kupası"nın, Tirilye'den – Bandırma'ya kadar uzanacak 70 millik bir yarış olacağını hatırlatarak, 2-3 Mayıs tarihlerindeki yarışlara tüm yelken sevdalılarını çağırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker-Byk Trofesi Tirilye Kupası'nın Galibi Eker Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement