Eskişehir AK Parti'li Günay'ın Annesi Eskişehir'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir AK Parti'li Günay'ın Annesi Eskişehir'de Toprağa Verildi

Ak Parti'li Günay'ın annesi Eskişehir'de toprağa verildiAK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'ın 82 yaşında vefat eden eczacı annesi Nurcan Özkan, Eskişehir'de toprağa verildi.

23.10.2017 19:03

Ak Parti'li Günay'ın annesi Eskişehir'de toprağa verildi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'ın 82 yaşında vefat eden eczacı annesi Nurcan Özkan, Eskişehir'de toprağa verildi. Cenaze törenine eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı.

İstanbul'da vefat eden emekli eczacı 1977-1980 yılları arasında Adalet Partisi'nden Eskişehir Milletvekilliği yapan Dr.Yusuf Cemal Özkan'ın eşi, milletvekili Emine Nur Günay ile Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmed Özkan'ın annesi Nurcan Özkan'ın cenazesi Eskişehir'e getirildi. Alaaddin Camii'nde ikindide düzenlenen cenaze törenine Nurcan Özkan'ın çocukları milletvekili Emine Nur Günay, Rektör Prof.Dr.Mehmed Özkan, mimar olan diğer oğlu Emre Özkan, kız kardeşleri Nüket ve Dilek Özkan, yakınları, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, Ak Parti Milletvekili Nabi Avcı, CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ile çok sayıda kişi katıldı.

İkindi namazını ardından İl Müftüsü Bekir Gerek, cenaze namazı kıldırdı. Nurcan Özkan'ın cenazesi daha sonra götürüldüğü Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Eskişehir AK Parti\'li Günay\'ın Annesi Eskişehir\'de Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir AK Parti'li Günay'ın Annesi Eskişehir'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement