Günün Özeti - Son Dakika
Güncel

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

04.09.2017 18:11

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"20'ye yakın dünya lideriyle bu konuları görüştüm"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Myanmar'da Müslümanlara yapılan katliamı ayın 19'unda Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda gündeme getireceğini belirterek, "Ama bu arada İslam İşbirliği Teşkilatı dönem başkanı olarak 20'ye yakın dünya lideriyle bu konuları görüştüm, görüşüyorum" dedi.

Şehit cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK terör örgütü tarafından düzenlenen roketli saldırıda şehit olan sözleşmeli er Halil İbrahim Gürel'in cenaze törenine katıldı.

Kurban Bayramı tatilinde bilanço ağır: 109 ölü, 617 yaralı

10 günlük Kurban Bayramı tatilinde, yapılan uyarı ve alınan tüm önlemlere rağmen trafik kazalarında bilanço yine ağır oldu. Trafik kurallarına uymayan sürücülerin sebep olduğu kazalarda 109 kişi hayatını kaybederken, 617 kişi de yaralandı.

43 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelinde terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonlarda son bir hafta içerisinde 27'si ölü, 6'sı sağ, 10'u teslim olmak üzere toplam 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

7 terörist etkisiz hale getirildi, bomba yüklü araç imha edildi

Kuzey Irak'ın Zap bölgesinde 4, Hakkari'de 2, Diyarbakır'da ise 1 terörist etkisiz hale getirildi. Hakkari'deki operasyonda bomba yüklü bir araç ise imha edildi.

İstanbul'da uyuşturucu satıcıları arasında çatışma

Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen iki grup arasında çatışma çıktı. Polisin müdahale ettiği olayda biri yaralı 2 şüpheli gözaltına alındı.

(İHA)

Günün Özeti
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement