Hataylı Karsu Dönmez'in Başarı Öyküsü 2. Kez Belgesele Konu Oldu! - Son Dakika
Güncel

Hataylı Karsu Dönmez'in Başarı Öyküsü 2. Kez Belgesele Konu Oldu!

Hataylı Karsu Dönmez\'in Başarı Öyküsü 2. Kez Belgesele Konu Oldu!

"Bu Kızın Öyküsü"adlı 9 farklı genç kadının başarı öyküsünün anlatıldığı belgeselde Hataylı Karsu Dönmez de yer alıyor.

18.04.2018 09:27

BluTV'de her hafta farklı bir öykünün anlatıldığı belgesel serisi 9 hafta sürecek. Belgeseller; kendi başarı öyküsünü yaratmış ve kendi yolunu çizmiş her bir genç kadının yaşadıklarını anlatıyor.

Hatay'dan Hollanda'ya göç etmiş bir ailenin kızı olan Karsu Dönmez, 16 yaşında babasının Amsterdam'daki restoranında garsonluk yaparken piyano çalmaya başlamış. Carnegie Hall başta olmak üzere dünyanın en önemli sahnelerinde konserler veren Karsu, aynı zamanda aktif bir toplum gönüllüsü; Amsterdam'daki merkez tren istasyonunda Ortadoğu ve Afrika'dan gelen mültecilere yardım ediyor. Atina'da, mültecilerle çalışan Happy Caravan adlı örgütün de elçisi. Hollanda'daki Türkler'in entegrasyonunda semboller arasında gösterilen Karsu Dönmez; azmin, tutkunun ve başarının sembolü olduğunu kanıtlamış.

Daha önce Hollandalı bir rejisör Mercedes Stalenhoef tarafından yapılan belgeseli tüm dünyada gösterilen Karsu, 4 Mayıs Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro'da Atlantic Records'un kült eserlerine yeniden hayat verecek olup, dünyaca ünlü bir müzik otoritesi olan Ahmet Ertegün'ün hikayesini anlatacak. Karsu, 30 Mayıs'ta da Londra'da sahneye çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hataylı Karsu Dönmez'in Başarı Öyküsü 2. Kez Belgesele Konu Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement