İstanbul Beyoğlu'nda silahlı saldırı! 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Beyoğlu'nda silahlı saldırı! 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halindeki motosikletli kişi ya da kişiler, yol kenarındaki 2 kişiye silahla ateş edip kaçtı. Yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı ancak biri müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemede bir otomobile 3 kurşun isabet ettiği belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

07.08.2023 05:37  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler tarafından yolda duran 2 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

SİLAHLA ATEŞ EDİP KAÇTILAR

Alınan bilgiye göre Tarlabaşı Bulvarı'nda seyir halindeki motosikletli kişi ya da kişiler, henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki 2 kişiye silahla ateş edip uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Beyoğlu'nda yol kenarında duran şahıslara kurşun yağdırdılar! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan 2 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve ismi öğrenilemeyen yaralılardan biri müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda yol kenarında duran şahıslara kurşun yağdırdılar! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Öte yandan, çevrede güvenlik önlemi alınırken olay yeri inceleme ekipleri incelemede bulundu. Olay yerindeki bir otomobile 3 kurşun isabet ettiği belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Beyoğlu'nda yol kenarında duran şahıslara kurşun yağdırdılar! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
İstanbul Beyoğlu\'nda silahlı saldırı! 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Beyoğlu'nda silahlı saldırı! 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: istanbul'da en kritik bölge Beyoğlu-Taksim, yani olayların olma olasılığının en yüksek olduğu yerlerinden birisi, ve de her gün olay oluyor, güvenlik birimleri, (polis-bekçi) ne yapıyor ? nerede geziyor ? il emniyet müdürü nerede ? içişleri bakanı (İstanbul'un eski valisi) ne yapar ? 0 0 Yanıtla

Advertisement