İstanbul'da Hırsızlık Yapan 10 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Hırsızlık Yapan 10 Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul\'da Hırsızlık Yapan 10 Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul'un Fatih ve Güngören ilçelerinde son 4 ayda gerçekleşen 15 hırsızlık olayı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, yapılan çalışmalar sonucunda 10 şüpheliyi tespit ederek eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 1 ruhsatsız silah ve 30 mermi ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve haklarında işlem yapıldı.

12.09.2023 14:18

İstanbul'da çok sayıda iş yerine girip kasaları araçlarına yükleyerek çalan 10 şüpheli, 13 adrese yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Fatih ve Güngören'de yaklaşık son 4 ayda gerçekleşen 15 hırsızlık olayı üzerine emniyet birimlerince çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında şüphelileri takibe alan polis ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri şüphelilerin kimliklerini tek tek tespit etti. Ardından 5 Eylül'de Esenler, Bayrampaşa, Bağcılar, Fatih, Başakşehir, Sultangazi, Zeytinburnu ve Bakırköy'deki 13 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı. Evlerde yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız silah ile 30 mermi ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Haklarında 10 iş yerinden hırsızlık, 1 gasp, 4 plaka hırsızlığı suçundan işlem yapılan şüphelilerden 7'si tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hırsızlık anları kamerada

Öte yandan, hırsızlık anları da kameraya yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinde şüphelilerin para kasalarını taşıyarak dışarı çıkardıkları ve geldikleri otomobillere yükleyerek kaçtıkları görülüyor. Bir görüntüye ise hırsızların çaldıklarını yere düşürerek dağıttıkları ardından paniğe kapılarak kaçtıkları yansıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Hırsızlık Yapan 10 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement