Kadına yumruk attı, otobüsü birbirine kattı! Biber gazlı saldırgan kameralara yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kadına yumruk attı, otobüsü birbirine kattı! Biber gazlı saldırgan kameralara yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İstanbul Kadıköy'de seyir halindeki bir otobüste yolcular arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir kadın yolcuya yumruk attığı öne sürülen şüpheli, kendisine tepki gösteren başka bir yolcuyla da kavga etti. Ardından otobüsün içine biber gazı sıkarak kaçan 44 yaşındaki O.V., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadıköy'de toplu taşıma aracında yaşanan olay yolculara korku dolu anlar yaşattı. Bostancı'da bir otobüste çıkan tartışmanın ardından biber gazı sıkan şüpheli, araçtan inerek kaçtı. Olayın ardından başlatılan çalışmalar sonucunda şüpheli yakalandı.   

SEYİR HALİNDEKİ OTOBÜSTE TARTIŞMA ÇIKTI

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı'da seyir halindeki bir otobüste yolcular arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma başladı. Otobüste bulunan bir kişinin, tartışma sırasında kadın yolculardan birine vurduğu öne sürüldü. Yaşananlara tanık olan diğer yolcular ise duruma tepki göstererek şüphelinin araçtan indirilmesini istedi. Ancak tartışma burada sona ermedi. Şüpheli, kendisine tepki gösteren başka bir yolcuyla da kavgaya tutuştu. 

Kadına yumruk attı, otobüsü birbirine kattı! Biber gazlı saldırgan kameralara yakalandı

ÖNCE YOLCUYA, SONRA OTOBÜSÜN İÇİNE BİBER GAZI SIKTI

Yolcular arasındaki gerginliğin büyümesiyle birlikte otobüste korku dolu anlar yaşandı. İddiaya göre şüpheli, tartıştığı yolcuya biber gazı sıktı. Bununla da yetinmeyen şahıs, biber gazını otobüsün içine doğru sıkarak diğer yolcuları da etkiledi. Yaşanan olayın ardından otobüs durduruldu. Araçta bulunan yolcular dışarı çıkarken şüpheli de otobüsten inerek olay yerinden uzaklaştı.

OTOBÜSTE YAŞANANLAR KAMERAYA YANSIDI

Kadın yolcuya yönelik saldırı iddiasıyla başlayan ve biber gazı kullanılmasıyla büyüyen olay, otobüste bulunan bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otobüste yaşanan hareketlilik ve şüphelinin araçtan indikten sonra kaçtığı anlar yer aldı. Olayın ardından şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

KADINA YUMRUK ATAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, otobüste kadın yolcuya yumruk attığı ve aracın içine biber gazı sıktığı belirtilen kişinin 44 yaşındaki O.V. olduğu belirlendi. Şüpheli, ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kadına yumruk attı, otobüsü birbirine kattı! Biber gazlı saldırgan kameralara yakalandı
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mustafayagcimudur60 mustafayagcimudur60:
    Cahil kişiden sağlıkçı olmaz 0 0 Yanıtla
  • Mahfuz Demirtaş Mahfuz Demirtaş:
    adam gibi adam 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.