Kayseri Park'a Bayram Erken Geldi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Park'a Bayram Erken Geldi

Kayseri Park\'a Bayram Erken Geldi

"Bayram Alışverişini Son Güne Bırakma, Yüzde 75'e Varan İndirimler Şimdiden Kayseri Park'ta" Adı Altında Bir Kampanya Başlatan Kayseri Park Alışveriş Ve Yaşam Merkezi, Ziyaretçilerine Cazip Ödeme Seçenekleri Sunuyor.

18.08.2011 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bayram alışverişini son güne bırakmak istemeyenler için yüzde 75'e varan indirim ve cazip ödeme fırsatı sunuyor. 'Bayram Alışverişini Son Güne Bırakma, yüzde 75'e varan indirimler şimdiden Kayseri Park'ta adı altında bir kampanya başlatan kuruluş, ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor. 130'dan fazla mağazanın yer aldığı Kayseri Park'ta indirim oranları yüzde 50 ile yüzde 75 arasında değişiyor.

Henüz bayram alışverişine çıkmayanlar ya da bir sonraki yılın yazlık alışverişi için indirim dönemini bekleyenlere cazip fırsat sunan merkez, 7'den 70'e herkese hitap eden markalarıyla dikkat çekiyor. İndirim kampanyası sonrasında Kayseri Park'ta yer alan Kemal Tanca ve Converse yüzde 50'ye varan indirim yapılırken, Desa'dan alışveriş edenler etiketin yarısını ödeyecek. Park Bravo, Nine West ve Tergan'da ise etiketler yüzde 70'e varan oranda eridi.

Bu arada mağazalardaki indirim oranları Kayseri Park'ın ön girişinde bulunan LED ekrandan, web sitesinden, facebook ve twitter adresinden ayrıntılı olarak belirtilecek.

Buluşma merkezi

Kayserililerin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde ve Nevşehir'den gelenlerin de alışveriş yaptığı, yaz aylarında da yurtdışında yaşayan Türklerin uğrak yeri olan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ayda 750 bin kişi ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Park'a Bayram Erken Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement