Kılıçdaroğlu: "Ey Erdoğan, Sen Nasıl Bir Müslümansın! - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: "Ey Erdoğan, Sen Nasıl Bir Müslümansın!

Kılıçdaroğlu: "Ey Erdoğan, Sen Nasıl Bir Müslümansın!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir. Samimi bir Müslüman olarak, inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan” diye seslendi.

26.05.2023 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir. Samimi bir Müslüman olarak, inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan" diye seslendi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Twitter hesabında açıklamada, kendi aleyhinde hazırlanan montajlı görüntüler nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"EY ERDOĞAN, SEN NASIL BİR MÜSLÜMANSIN"

"Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir.

Samimi bir Müslüman olarak, inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan. Bir insana yakışır şekilde hareket et ve göz göre göre işlediğin bu suçlardan vazgeç.

Yeter bu iftiralar, yeter. Allah'a sığınıyorum dedim. Durmuyor iftiraların, yalanların durmuyor. Müfterisin, günah ve pislik içinde boğuldun. Artık yeter."

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 'Ey Erdoğan, Sen Nasıl Bir Müslümansın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sadoca Sadoca: Sen ne enterasan bir siyasetçisin Teşbihte hata olmaz Öyle bir videon olmaya bilir ama gece gündüz sana destek video yayınlayanlar kim Tek kurtuluşumuz Kılıçdaroğlu diyenler Kandil ve pkk sözde yötecileri değilmi Ha sen bunada kılıf uydurmuşsun neymiş kandil videolarınıda Erdoğan çektiriyor aslında Erdoğana oy istiyorlarmış mış Yemezler be Dedem Yemezler 0 0 Yanıtla

Advertisement