Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında; " Duble yolları yaptılar araçlar rahat gidip gelsin diye, bir kar yağdı, İstanbul-İzmir yolu 47 saat ulaşıma kapalı kaldı" dedi.

13.01.2015 13:54  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu hükümete yol konusunda eleştirilerde bulunarak; "En çok övündükleri duble yol. Duble yolları yaptılar araçlar rahat gidip gelsin diye, bir kar yağdı İstanbul- İzmir yolu 47 saat ulaşıma kapalı kaldı. Sibirya mı burası?" dedi.

Kemal Kılıçdaorğlu'nu grup toplantısına, Paris'te dergiye yapılan saldırıyı kınayarak başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Terörün lanetlenmesi bütün ülkelerin ortak sorunudur. hangi gerekçeyle gelirlerse gelsin lanetlenmelidir. Terör nereden gelirse gelsin biz onu kınıyoruz bunu da açık şekilde ifade ediyoruz. Laikliğin ne kadar önemli olduğunu bize Dünya Lideri Mustafa Kemal bize göstermiştir.

"YANLIŞ POLİTİKA TERÖRÜ KOMŞUMUZ YAPTI"

" Nijerya'da 2 bin kişi din, iman adına katledildi. Bu Nusra'nın El Kaide'nin katliamı var. Sultanahmet'te polis şehit edildi. Yanlış Suriye politikası bizi terör örgütleri ile komşu yaptı"

"SINIRLAR YOL GEÇEN HANINA DÖNDÜ"

Türkiye uyuyan hücrelerin yuvası halinde şu anda. Paris saldırısından sonra AKP'nin her kanadından benzer olay, Türkiye'de de olabilir kaygısı dile getirildi. Siz terör örgütlerine silah verdiniz. Rize'den baba arıyor beni 'Oğlum Suriye'de öldü, bu devlet neden sahip çıkmıyor' diye. Hiçbir zaman CHP Genel Başkanı olarak Suriyeli mültecilerle ilgili 'Neden geliyorlar' diye bir soru sormadım. Ama o sınırlar terör örgütü mensupları için yol geçen hanına döndü. Türkiye'de eğitildiler. İtirazımız buna.

İşsizliğe bakın. En temel sorun. Başbakan'ın veya bakanların ağzından şu işsizliği çözelim diye bir cümle duydunuz mu? Parti sözcümüz Varan-3 diye dün bir grup belge daha açıkladı. Bunların çocukları hiçbir sınava girmeden doğrudan doğruya devlet memuru atanıyor. Kendi çocuğun işsizse, atama bekliyorsa onların çocukları sınavlara dahi girmeden atandılar. Senin çocuğun sınava girdiği halde atanmıyor. Burada bir adaletsizlik var diyorsan adresin belli: CHP.

Çocuğunu kursa göndermiş. Boğazından kesmiş. Dünya kadar para ödemiş. Bekliyor devlet memuru olacak. Birileri sınava girmeden eş, dost, akraba devlete memur yapıyor. Bekliyorum acaba cevap verecekler mi diye. Ses yok.

"İSTANBUL-İZMİR YOLU 47 SAAT KAPALI KALDI"

En çok övündükleri duble yol. Duble yolların yüzde 80'i 2-3 yıl dayanan kaplamadan oluşuyor. Duble yolları yaptılar araçlar rahat gidip gelsin diye, bir kar yağdı, İstanbul-İzmir yolu 47 saat ulaşıma kapalı kaldı. Sibirya mı burası? Ben havuz medyasından sorumlusu CHP'dir diye haber atarlar diye bekledim. Akıllarına gelmemiş herhalde ki böyle bir haber çıkmadı.

"DAVUTOĞLU, FRANSA'YA GİTTİĞİNDE YALNIZ KALDIYSA OTURUP KENDİNE BAKMALIDIR"

Dış politikada yanız kaldık kimsenin itibar etmediği bir konuma geldik. Değerli yalnızlık dediler. Hangi değerli yanızlık? Davutoğlu, Fransa'ya gittiğinde bazı çevreler tarafından acımasızca eleştiriliyorsa oturup kendine bir bakmalıdır.

"HANGİ BAKAN NE KADAR RÜŞVET ALDI?"

Zafer Çağlayan ilk rüşveti aldığı tarih, 19 Mart 2012. 32 bin avro, 6 milyon dolar, 3 milyon türk lirası, 300 bin İsviçre frangı hani şu 700 bin liralık saat, bir de piyano. O piyanonun fiyatı yazılmamış herhalde o piyanoyu komisyon başkanı Köylü'ye hediye etmiştir.

Muammer Güler, ilk rüşvet aldığı tarih 13 nisan 2013, 6 milyon dolar rüşvet almış.

Egemen Bağış en masumu bu. O yüzden bakara makara ile uğraşıyor herhalde. 19 Nisan 2013 ilk rüşveti aldığı tarih. Toplam çikolata kutusunda bir buçuk milyon dolar götürmüş.

Mal varlıklarıyla gelirleri arasında ciddi bir orantısızlık var.

Hafızalardan silinmesin diye söylüyorum. Fotoğraflar var, paralar var, kasalar var, banka hesapları var gayrimenkuller var. Diyorlar ki yeterli delil yok. Daha ne olsun?

"EMEKLİNİN HAKKINI BEN SAVUNACAĞIM"

Emeklilere yapılan zamları eleştiren Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "700 milyarlık kol saati takıyor, dosyası kapanıyor. Emeklinin dosyasını ben açıyorum, sonuna kadar senin hakkını savunacağım. Emeklilikte yaşa takılanlar, sizin sokağa atılmanızı bizim vicdanımız kabul etmez. CHP milletvekilleri kanun teklifi hazırladı, TBMM Başkanlığı'na sundular. Sizinle CHP Genel Başkanı olarak ayrı bir toplantı yapacağız. Sizin hakkınızı 12 yılda kimse savunmadı, senin şimdi bir görevin var, Haziran'da seçim var, Ak Parti'ye sırtını döneceksin, altı oku göreceksin."

Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • döşemeci geldi: Sayın Kılıçdaroğlu karı durdurmak veya yağmaması hâşa bir projeniz varmı gerçekten zavallısınız 34 23 Yanıtla
  • erdem sabri: çok güzel hep doğru ve gerçekleri konuştu herzamanki gibi, hele emekliler için 12 maddelik tasarısıki bunu seçim programına koydu , bundan sonra başka partiye oy atan emekli geri zekalı yada çok zengindir 13 23 Yanıtla
  • Karadereli: dalga geçmiş olamaz bilgisi o, bildiğini konuşuyor. 20 3 Yanıtla
  • Sezer: Ya Allah Aşkı için bıkmadınmı artık saçmalamaktan biz usandık sen hala aynısın.şu ülkeye bi faydan olsun artık Konuşmak için konuşma.hayır sen niye doğdun ki anlamıyorum 10 7 Yanıtla
  • erdem sabri: saman yemekten beyni kurtlanmış koyunlar daha ne demek istediğini anlamıyorsunuz, ben ukraynada yaşıyorum şu anda şehirde 25 cm kar var hemen her gece hergün kar yağar _20 -25 olur ne trafik tıkanır ne okul tatil olur ne hayat felç olur, çünkü gerekli kurumlar tedbirleri almıştır zamanında, ama türkiyede meteoroloji haftalar önce uyardığı halde senede 1-2 kar serpiştirir hayat durur felç olur metropollerle 2 gün bağlantı kopar bumu normal 21. yüzyılda, yolu yapmaktan önemli onu ulaşıma açık tutmaktır 8 7 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Yahu kemal cahilikten konuşuyor chpliler ise mallıktan alkışlıyor 11 4 Yanıtla
  • kamil: bu adam gerçekten sıkıntılı. . . normal kafa ile konuştuğunu zannetmiyorum 10 4 Yanıtla
  • Smo: Bi şey yap birileri seni de tartşsın 10 2 Yanıtla
  • t.akduman.1: cakma kemal sana yazacak kelime 29 harfden cıkmıyok 5 6 Yanıtla
  • TÜRKİYELİ: kılıçdaroğlu boş boş konuşma sen şişliye ne kadar zamanda gidemedin ona bak hani çözüyordun o meseleyi ayrıca adnan menderesi de böyle yalanlarla ip siz götürmediniz mi 80 öncesi sağ sol çatişmalarına çanak tutmadınızmı işçileri sokağa döküp 1977 taksim olaylarının başlamasına senin başında bulunduğun partin sebep olmadımı sivas olayları daha bir çok şey var daha yazayımmı siz de ne vicdan ne de merhamet var . 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement